Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: multimedia pc

Elke week heeft Aldi weer verschillende gadgets voor je in de aanbieding, hoewel het sommige weken toch wat minder is dan andere weken. Gelukkig zit het deze week weer helemaal goed en naast een ultra HD smart tv, kun je bij Aldi ook een multimedia pc scoren. Dus als je genoeg hebt van je laptop en je je computer toch maar op één plek gebruikt, is het zeker de moeite waard om even langs de Aldi te gaan.

AMD Ryzen multimedia pc

De multimedia pc is uitgerust met een AMD Ryzen 5 2400G processor, welke wordt bijgestaan door Radeon RX VEga 11 graphics. Om je bestanden en programma’s op te slaan is er 1TB aan opslagruimte samen met 256GB SSD opslag. Om alles soepel te laten draaien is er verder 8GB aan DDR4 werkgeheugen. Je randapparatuur kun je aan de computer verbinden door middel van Bluetooth 4.2 en uiteraard kun je ook gaan voor de verschillende poorten. Verder is er nog een multikaartlezer aanwezig en kun je aan de slag met een dvd/cd-brander met ondersteuning voor Dual Layer.

Aldi multimedia pc

Windows 10 Home

Om meteen aan de slag te gaan mag je 30 dagen gratis werken met Office 365 en met McAfee LiveSafe. Qua besturingssysteem is Windows 10 Home al geïnstalleerd en je krijgt er verder nog een USB-toetsenbord en USB-muis bij. Overigens kun je ook makkelijk de harde schijf verwisselen, dankzij de Hot Swap wisselslede.

Vanaf donderdag 14 maart

Vanaf donderdag 14 maart kun je de multimedia pc bij Aldi scoren voor 499 euro. Je krijgt er drie jaar garantie op, maar helaas is er nog steeds geen webshop dus zul je jezelf fysiek moeten verplaatsen. Mocht je nou ook graag een vingerafdrukscanner willen gebruiken om je pc te ontgrendelen, kun je bij AliExpress terecht. Daar verkopen ze een losse scanner, zodat je elke computer kunt upgraden.

Aldi

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: multimedia pc
Sluiten