Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 27 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: opbergbank

Als je een klein appartement of een studentenkamer hebt, kan het lastig zijn om genoeg opbergruimte te creëren voor al je spullen. Multifunctionele meubelstukken zijn dan een uitkomst en helpen je om je spaarzame ruimte efficiënt in te delen. Als je twijfelt of je nog een bank wilt neerzetten of die ruimte liever wilt gebruiken voor een kast, hoef je er niet verder meer over na te denken. Bij Aldi kun je namelijk een opbergbank bemachtigen, die fungeert als een bank en opbergruimte in één. Het lijkt er echter wel op dat wie het ding als bank gebruikt, niet al te zwaar moet zijn.

Snel en makkelijk gemonteerd

De opbergbank is snel en eenvoudig in elkaar te zetten en je hebt er zelfs geen gereedschap voor nodig. Dat is wel wat anders dan bij Ikea en deze kun je dus gerust samen met je vriendin tackelen. Hij is 78 cm x 38 cm x 38 cm groot, dus nog redelijk compact om ergens nog een plekje voor te vinden.

Aldi opbergbank

Opbergbank in verschillende kleuren en bekledingen

Verder kun je kiezen uit verschillende kleuren, zoals zwart wit en roze. Ook zijn er verschillende opties met betrekking tot de bekleding en kun je gaan voor imitatieleer of polyester. Overigens kun je de opbergbank ook gebruiken als een soort Plan B voor wanneer er bezoek komt en je snel de ruimte presenteerbaar moet maken. Als je geen tijd hebt om dat grondig te doen, kun je altijd nog wat spullen in de bank gooien. Uiteraard ben je van plan om die later nog wel goed op te ruimen.

Aldi opbergbank

Vanaf donderdag 26 juli is de handige bank te koop bij Aldi voor 16,99 euro. Helaas kun je hem niet via de site bestellen. Als je op zoek bent naar nog meer handige multifunctionele meubelstukken,  is het Sobro nachtkastje een mooie optie. Het is niet alleen een nachtkastje, maar houdt ook je biertjes koel, produceert aangename geluiden tijdens het slapen en verzorgt ook nog eens een zonsopgang voor je in de ochtend.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: opbergbank
Sluiten