Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 1 aug 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbare Intex jacuzzi

Als het buiten zo heet is, is er niks lekkerders dan een beetje verkoeling. Die verkoeling kun je op verschillende manieren vinden. Zo kun je erop uittrekken naar het strand of je bijvoorbeeld verschansen in een kamer met airco. Mocht je geen zin hebben om een hele tocht te ondernemen, maar ook niet in huis opgesloten willen zitten, heeft Aldi dit weekend een derde optie. De bekende opblaasbare jacuzzi is namelijk weer terug met een mooie korting.

Jacuzzi voor vier personen

De jacuzzi is van het merk Intex en heeft genoeg ruimte voor vier personen. Zo hoef je je dag ook niet alleen door te brengen in de verkoelende bubbels. Die bubbels worden overigens verzorgd door 120 verschillende bubble-jets en mocht het ‘s avonds toch wat afkoelen, kun je ook aan de slag met de ingebouwde verwarming. Het temperatuurbereik is 40 graden, dus wat dat betreft is het ding zo’n beetje geschikt voor alle omstandigheden.

Aldi jacuzzi

Inclusief opbergtas en afdekzeil

Qua grootte moet je denken aan 145 x 196 x 71 cm en er past zo’n 795 liter water in. Voor wanneer je even niet in de Aldi jacuzzi zit, krijg je er meteen ook een afdekzeil bij. Zo kom je niet voor verrassingen staan wanneer je er weer klaar voor bent. Niemand wordt blij van bubbels in combinatie met vieze bladeren of cadeautjes die de duiven voor je achterlaten. Wat je er verder ook nog bij krijgt is een opbergtas, een grondzeil en een chloordrijver

Aldi jacuzzi

Vanaf zaterdag bij Aldi

Je kunt de jacuzzi vanaf zaterdag 3 augustus bij Aldi scoren voor 299 euro. Hiermee krijg je een mooie korting op de originele prijs van 379 euro. Mocht je verder toch nog wat extra verkoeling nodig hebben, kun je ook bij AliExpress terecht voor deze vijf bijzondere ventilatoren. En als je wat heftiger afgekoeld moet worden, hebben ze ook verschillende airco alternatieven.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbare Intex jacuzzi
Sluiten