Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 12 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbare jacuzzi

De zomer komt er officieel al bijna aan en dat staat voor veel mensen synoniem aan vakantie. Veel mensen kiezen ervoor om hun vakantie in het buitenland te vieren, maar je hoeft niet per se Nederland te verlaten om te genieten van dat vakantiegevoel. Je hoeft zelfs je tuin niet uit, want ook daar kun je heerlijk tot rust komen in de opblaasbare jacuzzi van Aldi.

Bubbelen in je jacuzzi

Wie houdt er niet van om lekker in een jacuzzi te bubbelen, terwijl je geniet van ander soort bubbels in je glas? En dat is precies wat je met het model van Aldi kunt doen. De jacuzzi is van het merk Intex en is zoals gezegd opblaasbaar. Dat heeft als voordeel dat je hem in de winter redelijk makkelijk weer kunt opbergen in afwachting van de volgende zomer. Daarnaast krijg je er ook een afdekzeil bij om hem gedurende de zomer toch enigszins vrij te houden van bladeren en andere ongewenste dingen.

Aldi opblaasbare Jacuzzi

Honderdtwintig bubble-jets

Het ding heeft ruimte voor vier personen en komt met een bedieningspaneel om alles te regelen. Hierop kun je onder andere de temperatuur instellen om je water tot 40 graden te verwarmen. Daarnaast heb je natuurlijk ook die bubbels nodig en daarvoor is er een speciale bubbelstand, die gebruik maakt van 120 bubble-jets. Verder heeft de jacuzzi een inhoud van ongeveer 795 liter en is hij 145 x 196 x 71 cm groot.

Aldi opblaasbare Jacuzzi

Vanaf zaterdag 15 juni

Je kunt de opblaasbare jacuzzi bij Aldi scoren vanaf zaterdag 15 juni voor 379 euro. Je krijgt er drie jaar garantie op en dat is maar goed ook, aangezien het om een opblaasbaar ding is dat je buiten in de tuin laat. Overigens kun je ook in de Lidl webshop een opblaasbare jacuzzi scoren. Deze komt met een iets hoger prijskaartje, maar heeft wel genoeg ruimte voor zes personen.

Iets anders briljants om in te relaxen is de Hydro Hammock. Wat is het? Een hangmat en jacuzzi in één.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: opblaasbare jacuzzi
Sluiten