Ilona Braam
Ilona Braam Deals 25 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: oplaadbare tondeuse

Hoewel een wilde en ontembare baard lekker warm kan zijn met dit koude weer, is het om de zoveel tijd toch nodig om er weer wat minder woest uit te zien. De Tarzan look is helaas niet voor iedereen weggelegd en we wonen nu tenslotte eenmaal niet op een onbewoond eiland ergens in de jungle. Aldi helpt je volgende week met het bedwingen van je baardhaar en heeft dan een mooie oplaadbare tondeuse voor je in de aanbieding.

Draadloze tondeuse

Het gaat om een krachtige tondeuse van het merk Carrera met een 240 volt oplaadbare accu. Dat betekent dat je lekker zonder draad aan de slag kunt en je de tondeuse in het ergste geval nog met je mee kunt nemen om op het laatste moment jezelf nog onder handen te kunnen nemen. Wanneer de batterij op is, kun je deze weer helemaal opladen binnen 90 minuten, zodat je klaar bent voor de volgende ronde. Uiteraard kun je ook gewoon aan de slag gaan met het draad, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een lege accu.

Aldi tondeuze

Zes verschillende opzetkammen

De tondeuse komt met zes verschillende opzetkammen. Deze zijn goed voor haar van 4 tot 6 mm, 7 tot 9 mm, 10 tot 12 mm, 18 mm, 24 mm en 30 mm. Ook is er nog een uitdunkam van de partij. Qua fijnafstellingen kun je weer gaan voor 0,8 mm, 1,5 mm, 2,2 mm en 2,8 mm. Je gaat met het apparaat aan de slag met een professionele messenkop met titaancoating en keramische messen. Aan de voorkant van het apparaat vindt je verder nog een simpel display, waarop je bijvoorbeeld de staat van de batterij kunt checken samen met je instellingen.

Aldi tondeuze

Vanaf donderdag 29 november

Je kunt de tondeuse bij Aldi scoren vanaf donderdag 29 november en daar ben je dan 19,99 euro voor kwijt. De set komt in een handig reistasje, zodat je alles snel en makkelijk met je mee kunt nemen. Mocht je toch willen vasthouden aan je wilde gezichtsharen, hebben we slecht nieuws voor je. De wetenschap toont aan dat een gladde kin toch echt aantrekkelijker is dan wilde baard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: oplaadbare tondeuse
Sluiten