Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 17 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Oral-B elektrische tandenborstel

Je tanden poetsen is niet het leukste klusje dat je kunt bedenken, maar helaas kom je er gewoonweg niet onderuit. Als je het niet doet, krijgt tandplak vrij spel en dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat je tanden zelfs uitvallen. Dat wil je natuurlijk ook weer niet en dus staan we elke dag weer braaf te poetsen. Aldi heeft dit weekend een tandenborstel voor je, die je extra goed helpt bij het schoonhouden van je tanden: de Oral-B Pro 600 3D White. Deze elektrische tandenborstel roteert niet alleen, maar pulseert er ook nog eens bij.

Roteren en pulseren

Die dubbele actie zorgt ervoor dat je tanden beter schoon worden gemaakt dan met veel andere elektrische tandenborstels. Sommige tandenborstels roteren alleen en anderen hebben alleen een pulseerfunctie. De pulseerfunctie is vooral interessant, omdat je hiermee ook tandplak weghaalt waard de borstel niet fysiek bij komt.

Aldi Oral-B elektrische tandenborstel

Elektrische tandenborstel voor wittere tanden

Ook heeft een elektrische tandenborstel een 2 minuten timer, zodat je precies weet hoe lang je moet poetsen en niet meer kunt valsspelen. Verder is het kopje speciaal gemaakt om je tanden ook nog eens witter te maken. Vooral als je rookt en veel koffie drinkt is dat fijn. In het midden van de bijbehorende borstel zit een soort polijst gedeelte, dat ervoor zorgt dat je tanden extra wit worden. Mocht je overigens meer witmakende borstels nodig hebben, kun je die dit weekend meteen ook bij Aldi halen. Ze hebben een pakje met twee borstels voor 7,99 euro.

Vanaf zaterdag 18 augustus

Vanaf morgen is het zover en kun je de Oral-B Pro 600 3D White bij Aldi scoren voor 29,99 euro. Mocht je nog twijfelen of je überhaupt wel een elektrische tandenborstel wilt, dan zijn dit de vijf redenen om het wel of juist niet te doen.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Oral-B elektrische tandenborstel
Sluiten