Home 2 jul 2018 Ilona Braam

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: outdoor pizzaoven

De eerste week van juni staat bij Aldi in het teken van Italië en alle lekkernijen die daar bij komen kijken. Uiteraard horen daar ook heerlijke smeuïge pizza’s bij.  Om deze precies goed te bakken en dat typische krokante Italiaanse korstje te krijgen, heb je natuurlijk een pizzaoven nodig. Gelukkig heeft de supermarkt ook daaraan gedacht en kun je ook meteen een outdoor pizzaoven scoren om de verleidelijke geur van het Italiaanse buitenleven naar je eigen tuin te brengen.

No-nonsense pizzaoven

Met de pizzaoven in je tuin is het duidelijk dat je serieus bent over je pizza’s en dat je geen genoegen neemt met een slappe hap. De oven is gemaakt van geëmailleerd staal en staat op wielen, zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Ook heeft hij een temperatuurmeter en kun je tot op de graad precies je pizza’s afbakken.

Aldi outdoor Pizzaoven

Niet alleen voor pizza

Om je echt een Italiaanse pizzaiolo te voelen krijg je er ook een pizzasteen bij. Het kookoppervlak is 48 x 35 cm, dus je kunt best behoorlijke pizza’s maken. Natuurlijk hoef je niet per se voor een pizza te gaan. Je kunt de outdoor oven namelijk ook gewoon gebruiken voor alles wat je normaal gesproken op een barbecue zou gooien.

Vanaf dinsdag 3 juli staat de outdoor pizzaoven bij de Aldi op je te wachten en kun je hem meenemen voor 89,99 euro. Mocht het geen lekker weer zijn en je toch zin hebben in een echte Italiaanse pizza, dan kun je ook voor de Pizzeria Pronto Stovetop Piza Oven gaan. Deze pizzaoven gebruik je gewoon op het fornuis.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en deals in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: outdoor pizzaoven
Sluiten