Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: party geluidssysteem

Ilona Braam 3 jul 2018 Home

De laatste tijd ben je waarschijnlijk naar behoorlijk wat tuinfeestjes geweest. En wat de meeste gemeen hadden was vast de heerlijke geur van vlees op de barbecue. Wat vaak echter minder goed geregeld is, is de muziek en al helemaal de verlichting. Als jij binnenkort van plan bent om een tuinfeest te geven, hoef je niet dezelfde fouten te maken. Dit weekend heeft Aldi namelijk een badass party geluidssysteem van Medion voor je.

Krachtige klanken en extra bass

Met Aldi’s geluidssysteem komt je feestje meteen tot leven en heb je niet te maken met slappe tonen, die uit een zielig klein speakertje komen (hoewel kleintjes ook behoorlijk wat in hun mars kunnen hebben). Het apparaat is uitgerust met twee 220 watt speakers, zodat je voor het echte werk kunt gaan. Omdat sommige liedjes nog wat meer bass nodig hebben dan standaard, is er ook een handige super bass knop, die dat meteen voor je regelt.

Aldi party geluidssysteem

Bluetooth geluidssysteem

Om je liedjes af te spelen kun je je smartphone of andere apparaten aansluiten via Bluetooth. Er is echter ook een headphone jack als je je fijner voelt met kabels. Daarnaast is het systeem ook uitgerust met een radio en kun je 30 voorkeurzenders instellen. Af en toe moet live muziek ook best kunnen en daarvoor zijn er nog twee microfoonaansluitingen. Een karaoke feestje op z’n tijd is altijd fijn en je krijgt ook meteen een microfoon erbij.

Aldi party geluidssysteem

Inclusief LED-lampjes voor lichtshow

Uiteraard hoort er bij een feest niet alleen muziek, maar ook feestelijke verlichting. Zelfs dat verzogt het apparaat ook meteen met zijn gekleurde LED-lampjes. Zo hoef je geen lichten te gaan hangen en vermoeiend te doen. Door gewoon op een knop te drukken, zet je in één keer een feestelijke sfeer neer met je eigen lichtshow.

Aldi party geluidssysteem

Vanaf zaterdag 7 juli

Met het party geluidssysteem haal je dus alles in huis om je tuinfeestje naar een hoger niveau te tillen. Het apparaat is bij Aldi beschikbaar vanaf zaterdag 7 juli voor 89,99 euro. Dat is net op tijd om in het weekend nog een barbecue te geven. Als je bereid bent om redelijk wat meer geld uit te geven aan je party systeem, heeft ook Sony een krachtige alles-in-een party speaker. Deze kost alleen wel 1.400 euro, maar aan de andere kant komt hij wel met “soul shaking sound”.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: party geluidssysteem
Sluiten