Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 26 dec 2018

Action en Aldi superaanbieding van de week: partyspeaker met discobal

Behoorlijk wat mensen hebben nu al meerdere kerstvieringen achter de rug en het is alweer bijna tijd om te beginnen met de voorbereidingen voor oud en nieuw. Dan mag je net wat meer losgaan dan met kerst en daarvoor heb je natuurlijk muziek en party-verlichting nodig. Als je zit te stressen dat je dat nog moet regelen, kan Aldi je deze week uit de brand helpen. Ze verkopen namelijk een handige partyspeaker met een geïntegreerde discobal.

Bluetooth partyspeaker

Je kunt je feestmuziek overbrengen naar de partyspeaker, door de 3,5mm poort te gebruiken, maar je kunt ook gewoon je Spotify lijst met je smartphone via Bluetooth 4.1 streamen. Om je muziek een extra boost te geven, heeft het apparaat LED-verlichting aan de voorkant, die zich aanpast aan de muziek. Op deze manier kun je de beat daadwerkelijk zien en misschien je dansmoves dit jaar wat beter uit de verf laten komen.

Aldi partyspeaker

Discoverlichting en karaoke

Natuurlijk moet het hele feest verlicht worden met vrolijke kleurtjes en daarvoor is er een geïntegreerde discobal bovenop de speaker. Deze is uitgerust met LED-lampjes, die ervoor zorgen dat de ruimte er in één klap feestelijk uitziet. Mocht je nou aan het einde van de avond de behoefte om je zangkunsten te laten horen niet meer kunnen bedwingen, dan zijn er ook nog twee poorten voor een microfoon en kun je aan de slag met karaoke.

Vanaf zaterdag 29 december

Je kunt de partyspeaker bij Aldi scoren vanaf zaterdag 29 december  voor 39,99 euro. Dat is best een redelijke prijs voor wat het ding allemaal voor je doet en de meeste partyspeakers zijn vaak een tikkeltje duurder. Houd er wel rekening mee dat het een redelijk groot ding is. De afmetingen zijn 200 x 200 x 250 mm, dus even op de fiets langsgaan om hem op te halen, is misschien niet echt een puik plan.

Mocht je tussen de bedrijven door nog tijd hebben voor wat ontspanning, raadt Bill Gates je aan om deze vijf boeken te lezen tijdens de feestdagen.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: partyspeaker met discobal
Sluiten