Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 8 aug 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: pastamachine en – droger

Hoewel de Italianen bijzonder trots zijn op al hun pasta recepten, vinden we het ook in Nederland heerlijk om af en toe een lekkere pastaschotel te maken. Pasta is een perfect canvas voor je recept en komt in behoorlijk wat verschillende vormen, van spaghetti tot ravioli en natuurlijk de pizza. Als je serieus bent over je pasta’s moet je uiteraard je deeg zelf maken en Aldi helpt je daar dit weekend bij met een pastamachine.

Verwisselbaar wals- en snijmechanisme

Het gaat om een simpele rechttoe rechtaan machine, waar je verschillende soorten pasta mee kunt maken. De eerste stap is natuurlijk je deeg kneden om het vervolgens door het walsmechanisme te halen om het wat platter te krijgen. Hierbij kun je de dikte van je pasta zelf bepalen. Uiteraard is er ook een snijmechanisme van de partij om mee aan de slag te gaan als je de gewenste dikte hebt bereikt. Hiermee kun je bijvoorbeeld de slierten voor je spaghetti of tagliatelle uit de machine krijgen.

Aldi pastamachine
Pastamachine van de Aldi Bron: Aldi

Inclusief pastarekje

Uiteraard hoef je niet alleen met slierten te werken, maar kun je het apparaat ook gebruiken om bijvoorbeeld lasagnebladen te maken of voor een lekkere cannelloni te gaan. Het ziet er niet naar uit dat er een opzetstukje bij zit om gevulde pasta te maken, zoals ravioli of tortellini. Maar natuurlijk kun je ook gewoon zelf aan het snijden en vouwen gaan om dat voor elkaar te krijgen. Verder krijg je er meteen ook een rekje bij om je verse pasta nog even te drogen.

Aldi pastamachine
Pastamachine van de Aldi Bron: Aldi

Vanaf zaterdag bij Aldi

Je kunt de pastamachine vanaf zaterdag 10 augustus scoren bij Aldi voor 19,99 euro om met je zelfgemaakte pasta aan de slag te gaan. Een ander soort pasta (die niks te maken heeft met voedsel) is tandpasta. En afgezien van je tanden ermee schoonmaken, kun je tandpasta verrassend genoeg ook voor deze bijzondere toepassingen gebruiken.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: pastamachine en – droger
Sluiten