Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 18 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips Airfryer Avance XL

Wie houdt er niet op zijn tijd van een heerlijke portie friet of andere gefrituurde snacks, zoals bitterballen of een frikandel speciaal? Het kan af en toe heerlijk zijn om te Netflix bingen met een wat snackbar eten. Helaas is snackbar eten doorgaans niet al te gezond en al helemaal niet goed voor je buikje. Met een Airfryer kun je aan de andere kant gezondere snacks maken, die (bijna) even lekker zijn als je snackbar frietjes en bitterballen. Mocht je het willen proberen, kun je dit weekend bij Aldi een Philips Airfryer Avance X HD9240/90 scoren.

Het lucht in plaats van frituren

Een Airfryer gebruikt hete lucht om je snacks klaar te maken, waardoor je een stuk minder olie nodig hebt dan bij frituren. Dat maakt je snacks een stuk gezonder. Je zou natuurlijk denken dat je dan ook gewoon een heteluchtoven zou kunnen gebruiken, maar in een Airfryer gaat het er een stuk heftiger aan toe. Er ontstaat een behoorlijke wervelwind van hete lucht in het apparaat, waardoor je overigens ook moet oppassen met bakpapier dat tegen de hete componenten aanvliegt en mogelijk gaat branden.

Aldi Philips Airfryer Avance XL

Snacks voor vijf mensen

De Philips Airfryer Avance XL heeft een vermogen van 2.100 watt en heeft ruimte voor ongeveer 1,2 kg aan voedsel. Hiermee kun je voor maximaal vijf mensen snacks maken in één keer. De snacks doe je in de bak aan de voorkant en vervolgens kun je al je voorkeuren instellen op het display. Zo kun je links de temperatuur regelen en rechts de tijd instellen. Verder is er ook een knop om vooraf ingestelde functies te activeren en kun je tussendoor ook nog even pauzeren. Wanneer je snacks klaar zijn, gaat de Airfryer automatisch uit en krijg je meteen ook een signaal dat je aan het snacken kunt.

Aldi Philips Airfryer Avance XL

Vanaf zaterdag bij Aldi

Je kunt de Philips Airfryer vanaf zaterdag 20 juli bij Aldi scoren voor 139 euro. Leuk om te weten is dat het apparaat als beste uit de test kwam in de Consumentenbondtest van januari 2019. Natuurlijk moet je alsnog niet teveel gezonde snacks eten als je fit probeert te blijven. Als je af en toe een workout doet, scheelt het weer en met deze ultieme workout songs op Spotify komt het helemaal goed.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: Philips Airfryer Avance XL
Sluiten