Home 3 aug 2018 Ilona Braam

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Philips airfryer

Wie houdt er niet van een lekker patatje met of een heerlijke bucket met kippevleugeltjes? Helaas zitten je frietjes en wings vol met vet en als je niet oppast krijgt je bierbuikje zelfs ook nog een boost. Gelukkig hoef je snackfood niet af te zweren, want tegenwoordig bestaan er gewoon airfryers. Hiermee kun je met veel minder vet ook heerlijk knapperige frietjes klaarmaken. Deze week kun je zo’n airfryer scoren bij Aldi en zonder schuldgevoel doorgaan met snacken.

Gewoon in de afwasmachine

Het gaat om een witte Philips airfryer met rode accenten en een Coolwall behuizing. Aan de voorkant zit een lade met daarin het mandje, waarin je al je snacks stopt. Als je klaar bent met airfryen, kun je het mandje gelukkig ook gewoon in de afwasmachine stoppen en hoef je er je handen niet aan vuil te maken. Als je ook dat al teveel moeite vindt, kun je ook elke keer een stukje aluminiumfolie of bakpapier op de bodem leggen. Pas wel op met bakpapier en regel deze echt op de bodem, want het kan tijdens het bakken omhoog waaien en mogelijk tegen het verwarmingselement aankomen.

Aldi Philips airfryer

1424 watt airfryer

Het vermogen van het apparaat is 1424 watt en met de draaiknop aan de voorkant kun je je instellingen doen. Wanneer je het apparaat niet gebruikt, kun je het snoer weer netjes opbergen in een speciaal vak. De antislipvoetjes zorgen er weer voor dat de airfryer op zijn plek blijft wanneer je bijvoorbeeld de lade open of dicht maakt.

Aldi Philips airfryer

Vanaf donderdag 2 augustus

Vanaf donderdag 2 augustus is de Philips airfryer te koop bij Aldi voor 99,99 euro en kun je hem inwijden met je eerste portie frietjes. Overigens kun je er ook andere dingen in maken dan alleen snackbar lekkernijen, zoals bijvoorbeeld een cake. Als het om airfryers gaat is Philips één van de beste merken. Op onze lijst van de vijf beste airfryers komen we meerdere Philips airfryers tegen

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: Philips airfryer
Sluiten