Ilona Braam
Ilona Braam Deals 14 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Action en Aldi superaanbieding van de week: infrarood-lamp tegen spierpijn

Het nieuwe jaar is al een tijdje begonnen en veel mensen zijn vol goede moed begonnen aan het goede voornemen om dit jaar meer te sporten en fit te worden. En hoewel sporten goed is voor je lichaam, kan het toch ook voor wat nare bijwerkingen zorgen. Denk maar eens aan spierpijn. Gelukkig bestaat er voor alles wel een apparaat en kun je je spierpijn aanpakken met de Philips infrarood-lamp, die je dit weekend bij Aldi kunt scoren.

Klinisch bewezen technologie

Het ding ziet eruit als een spotje en is compact genoeg om overal even te kunnen plaatsen. De hoek van de lamp kun je makkelijk instellen, zodat je gericht bepaalde spieren kunt aanpakken. Vervolgens komt het infraroodlicht erbij kijken en zou deze klinisch bewezen technologie ervoor moeten zorgen dat je pijn een stuk minder wordt.

Aldi infrarood-lamp

Lamp voor verbeterde bloedcirculatie

Dat doet het licht door plaatselijk de bloedcirculatie te stimuleren, waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen ook verbetert. Dit heeft een positieve werking op je spieren en zou je pijn moeten verlichten zelfs zonder medicijnen. Het infraroodlicht zorgt er verder ook voor dat de plek waar het op schijnt lekker warm wordt. Overigens zou het volgens sommigen sowieso goed zijn om af en toe even van infraroodlicht te genieten, ook al heb je geen last van spierpijn.

Aldi infrarood-lamp

Vanaf zaterdag 19 januari

Je kunt de infrarood-lamp vanaf zaterdag 19 januari scoren bij Aldi voor 34,99 euro. Met de lamp zou je in ieder geval je spierpijn aan kunnen pakken, zodat je vrolijk verder kunt sporten. Uiteraard zijn er ook andere goede voornemens, waar we met z’n allen mee bezig zijn. Sommigen zijn moeilijker om vol te houden dan anderen. Dit goede voornemen zorgt er echter voor dat andere voornemens wat makkelijker worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!