Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 4 feb 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: Philips wake-up light

Het liefst zouden we ‘s ochtends gewoon relaxed wakker willen worden om vervolgens eerst nog een heerlijk kopje koffie te drinken voordat we ons klaarmaken om naar het werk te gaan. De werkelijkheid is voor veel mensen helaas anders en doorgaans wordt je abrupt uit dromenland gehaald door je wrede wekker. Voor meer tijd zorgen in de ochtend is wat lastig, maar je kunt er in ieder geval wel voor zorgen dat je rustig wakker wordt. Daar helpt Aldi je deze week mee met een rustgevende Philips wake-up light alarmklok.

Zonsopgang met zachte pieptoon

De Philips wake-up light is zo’n fijne alarmklok die een mooie zonsopgang voor je nadoet in je kamer, zodat je op een wat natuurlijkere manier kunt wakker worden. Hoewel er meer van dit soort alarmklokken bestaan, zou de Philips wake-up light de enige zijn waarvan klinisch is aangetoond dat het ook echt werkt. Uiteraard komt er ook een daadwerkelijk geluid bij kijken om je wakker te maken, maar in plaats van een doordringend alarm, wordt je na je zonsopgang gewekt met een zachte pieptoon. Dat zou voldoende moeten zijn, omdat je lichaam door het helderder wordende licht al voorbereid is om op te staan.

Aldi Philips wake-up light alarmklok

Alarmklok en leeslamp

Mocht je  nog niet willen opstaan, is er gelukkig een sluimerfunctie aanwezig. Verder kun je het display instellen op vier helderheidsniveaus en kun je ook kiezen met wat voor soort licht je wakker wordt. Er zijn namelijk nog tien lichtinstellingen om mee te spelen, totdat je eindelijk de perfecte manier hebt gevonden om relaxed uit je slaap gehaald te worden. Verder is het apparaatje ook ideaal om ‘s avonds al leeslamp te gebruiken als je toch nog niet in slaap kunt vallen.

Aldi Philips wake-up light alarmklok

Vanaf zaterdag 9 februari

Je kunt de Philips alarmklok bij Aldi scoren vanaf zaterdag 9 februari voor 44,99 euro. Hopelijk wordt je dan vanaf dit weekend elke ochtend uitgerust wakker. Mocht je nou juist wakker gehouden willen worden, zou deze wearable je kunnen helpen. Hij is echter een stuk minder vriendelijk dan de Philips alarmklok en houdt je wakker met een elektrische schok.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: Philips wake-up light
Sluiten