Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 12 juni 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: coole picknickmand

Afgezien van strand, zee en barbequeën hoort ook een lekkere picknick bij de dingen die je graag doet wanneer het net wat warmer is dan gebruikelijk in ons kikkerlandje. En hoewel de warme zonnestralen aan de ene kant juist meewerken aan een geslaagde picknick, zorgen ze er wel weer voor dat je meegebrachte snacks sneller bederven. Tenminste, als je niet de Aldi picknickmand hebt met koelfunctie.

Passieve koelfunctie

Gelukkig bestaat voor elk probleem (uiteindelijk) ook weer een oplossing en om je voedsel lekker vers te houden tijdens je picknick, heeft Aldi deze week een handige picknickmand voor je in de aanbieding.

Hij staat in de folder als een picknickmand met koelfunctie en voordat je denkt dat het een soort koelbox is: helaas koelt hij je snacks niet actief. In tegenstelling tot een klassieke rieten mand is deze aan de andere kant wel helemaal geïsoleerd. Dat zorgt ervoor dat wat warm is warm blijft en dat je koude biertjes niet zijn veranderd in een lauwe slok, tegen de tijd dat je op je kleedje ligt.

Aldi picknickmand met koelfunctie

Lichte opvouwbare picknickmand

Een ander voordeel ten opzichte van een rieten picknickmand, is dat je die van Aldi ook weer makkelijk kunt opvouwen en opbergen voor het volgende jaar. Het frame en de draagbeugel zijn gemaakt van licht aluminium, zodat je je niet kapot hoeft te tillen. Het hoofdvak is ook lekker ruim en je hoeft je dus niet te beperken tot een paar sandwiches en flesjes bier.

Aldi picknickmand

Vanaf donderdag 14 juni

De mand is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen met variërende kleurtjes en patronen, zodat je iets kunt kiezen dat (het meest) bij je past. Vanaf donderdag 14 juni is hij beschikbaar bij Aldi voor 7,99 euro, dus je kunt alvast je picknick plannen. Om het niet te vergeten kun je op de Aldi site nog een herinnering instellen, zodat je een mailje of SMS krijgt wanneer het zover is.

Aldi picknickmand

Als je er echt helemaal voor wilt gaan, heb je naast een picknickmand ook deze futuristische picknicktafel nodig. Hij lijkt in eerste instantie uit een rugtas uit een sci-fi film, maar klapt uit tot een handige tafel inclusief thermokussens om op te zitten en USB-poorten om je smartphone en andere apparaten op te laden.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: coole picknickmand
Sluiten