Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 4 juli 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: pizzaoven voor in de tuin

Hoewel we automatisch naar de barbecue grijpen wanneer het buiten warm is, zijn er natuurlijk ook andere versnaperingen die je zomers in je tuin klaar kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke pizza. Nu kun je natuurlijk het hele jaar door gewoon pizza’s thuis laten bezorgen, maar de lekkerste pizza’s maak je zelf. Als je eens wat afwisseling wilt van je barbecue feestjes, heeft Aldi dit weekend een robuuste pizzaoven voor je om buiten aan de slag te gaan.

Inclusief pizzasteen

De Aldi pizzaoven is 50 x 36 x 160 cm groot en komt met een kookoppervlak van 48 x 34 cm. Aan de onderkant is het ding uitgerust met twee wielen, zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. In de winter wil je hem misschien naar de schuur rollen, hoewel het geëmailleerde staal op zich de winter wel zou moeten overleven. Om je het gevoel te geven dat je een echte pizzaiolo bent, krijg je er meteen ook een vierkante pizzasteen bij. Dat maakt het plaatje compleet wanneer je pizza’s er klaar voor zijn om in de oven te gaan. Vergeet niet de steen eerst lekker heet te laten worden, want zelfgemaakt pizza’s wil je bakken op een zo hoog mogelijke temperatuur.

Aldi pizza-oven

Ook te gebruiken als bbq

De hoge temperatuur wordt verzorgd door houtskool of briketten. Als je voor houtskool gaat, krijg je toch nog een beetje die barbecuesmaak. Overigens hoef je natuurlijk niet alleen pizza’s te maken in de oven. Je zou het ding ook gewoon kunnen gebruiken als een barbecue en er je worstjes en hamburgers in klaarmaken. Onderaan de oven vind verder je nog een ruimte om van alles op te kunnen slaan, zoals borden of je voorraad vlees.

Vanaf zaterdag bij Aldi

Je kunt de pizzaoven bij Aldi bemachtigen vanaf zaterdag 6 juli. De oven komt met een prijskaartje van 99,99 euro en waarschijnlijk moet je hem nog wel (gedeeltelijk) in elkaar knutselen. Mocht je overigens je pizza’s liever binnen maken, kan dat natuurlijk ook. Ook voor binnen zijn er speciale pizzaovens, zoals bijvoorbeeld de Smart Oven Pizzaiolo. Deze zorgt ervoor dat je pizza’s extra snel klaar zijn.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: pizzaoven voor in de tuin
Sluiten