Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 20 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: professionele gasbakplaat

Waar we het grootste gedeelte van het jaar binnen lijken door te brengen, zijn we bij warmere temperaturen juist niet naar binnen te slepen. Dan is het tijd om buiten dingen te doen aan het strand, in het park en in de tuin. De barbecue wordt weer van stal gehaald en vol trots geïnstalleerd. Mocht je er dit jaar achter zijn gekomen dat je barbecue de winter niet heeft overleefd, hoef je niet per se voor een nieuwe te gaan. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor de gasbakplaat, die Aldi in de aanbieding heeft deze week. Hiermee kun je ook lekker buiten met je biefstuk aan de gang en het is een stuk makkelijker dan met een echte bbq.

Gasbakplaat met gescheiden branders

De gasbakplaat ziet er professioneel uit en lijkt wel op iets waarmee je Gordon Ramsay in Masterchef aan de slag zou kunnen hebben gezien. Het apparaat is uitgerust met twee gescheiden gietijzeren branders, zodat je wat meer met de temperatuur kan spelen van de bakplaat. De bakplaat is in dit geval gemaakt van geëmailleerd gietijzer.

Aldi professionele gasbakplaat

Gietijzer is één van de beste materialen waarmee je kunt koken, samen met carbonstaal, en het komt doorgaans niet met allerlei giftige stoffen. De geëmailleerde laag bestaat uit glas (dus ook niks giftigs dat in je voedsel komt) en zou ervoor moeten zorgen dat je eten niet op de bakplaat vast blijft zitten.

Aldi professionele gasbakplaat

 

Inclusief vetopvangbak

Het bakoppervlak is 54 x 41,6 cm groot, wat ruim voldoende is voor alles wat je in de tuin zou willen klaarmaken. Onder de bakplaat is er nog een vetopvangbak, welke precies doet wat je van de naam kunt afleiden. Zo kun je de gasbakplaat redelijk makkelijk en snel weer schoonmaken en heeft hij misschien een grotere kans om niet te sneuvelen tussen de zomers door.

Aldi professionele gasbakplaat

Vanaf donderdag 12 juni

Vanaf donderdag 21 juni is het zover en kun je de professionele gasbakplaat bij een Aldi in de buurt gaan ophalen. Hij komt met een prijskaartje van 99,99 euro en heeft drie jaar garantie. Mocht je overigens toch voor een barbecue willen gaan, is deze Balkon BBQ misschien wel iets. Hij is speciaal gemaakt om lekker te grillen op het balkon.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!