Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 18 jul 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: radiogestuurde horloges

Hoewel je waarschijnlijk vaak je smartphone gebruikt om te even checken hoe laat het is, zijn horloges oorspronkelijk gemaakt om de tijd on-the-go in de gaten te kunnen houden. En zelfs met een smartphone is het nog steeds gewoon handig om een horloge om te hebben. Hoewel het zo lijkt, heb je toch niet altijd je toestel bij je. En zelfs als dat wel zo is, heb je niet altijd zin om hem uit je broekzak te pakken. Deze week heeft Aldi verschillende stijlvolle horloges te koop, die een mooie balans hebben gevonden tussen prijs en kwaliteit. Dus als je er nog geen hebt, is het de moeite waard om even te gaan kijken.

Acht verschillende designs

De horloges komen in verschillende stijlen, zodat er wel voor iedereen iets tussen zit. Zo kun je gaan voor een leather look bruine of zwarte band, of juist een metalen band met schakels. Ook de uurwerken zelf komen in verschillende designs en soms krijg je er zelfs nog wat digitale cijfers bij.

Aldi horloges

Radiogestuurde horloges

Het gaat om radiografische horloges, wat betekent dat je leven een stuk makkelijker wordt gemaakt dan bij een standaard horloge. Via radiosignalen wordt het horloge namelijk automatisch gekoppeld aan een gestandaardiseerde klok, zodat je de tijd niet hoeft in te stellen wanneer je het horloge koopt. Ook wanneer we weer eens switchen naar de winter- of zomertijd, gebeurt dat helemaal vanzelf.

Aldi horloge

Spatwaterdicht

Je  hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je horloge een uur achter of voor loopt. Waar je je ook geen zorgen over hoeft te maken is water. De horloges zijn allemaal spatwaterdicht. Ze kunnen dus wel tegen wat water, maar je kunt er beter toch niet mee gaan duiken. Verder krijg je er de benodigde lithiumbatterij bij, zodat je horloge meteen klaar is voor actie.

Vanaf donderdag 19 juli

Vanaf donderdag 19 juli zijn de horloges te koop bij Aldi voor 25,99 euro. Dan is het dus de tijd om je slag te slaan. Natuurlijk is Aldi niet de enige plek waar je horloges kunt scoren. Dit zijn bijvoorbeeld ook nog tien smaakvolle en goedkope exemplaren voor de zomer.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: radiogestuurde horloges
Sluiten