Ilona Braam
Ilona Braam Deals 13 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: radiografische horloges

Hoewel veel mensen tegenwoordig standaard hun smartphone gebruiken om te checken hoe laat het is, lopen we alsnog massaal rond met horloges. Het blijft iets dat erbij hoort en voor sommige mensen gaat het niet eens om het checken van de tijd. Horloges worden soms ook gedragen als een soort statussymbool of gewoon iets om je outfit mee af te maken. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw horloge, kun je daar volgende week bij Aldi voor terecht. Ze hebben dan een collectie met verschillende modellen voor je in de aanbieding.

Dames- en herenhorloges

Natuurlijk zal niemand een Aldi horloge als statussymbool gebruiken, zoals je dat bijvoorbeeld met een Rolex zou doen. Maar toch zien de horloges er strak uit en in ieder geval doen ze waar ze voor bestemd zijn, namelijk je de tijd laten zien. Je hebt de keuze uit zowel dames- als herenhorloges. In beide categorieën vind je vervolgens verschillende uitvoeringen. Zo zijn er diverse kleuren en kun je bijvoorbeeld gaan voor een houten behuizing of een lederen armband.

Aldi radiografische horloges

Automatisch de juiste tijd

Handig aan de horloges is dat ze radiogestuurd zijn. Dat betekent dat je niet hoeft te priegelen om de tijd in te stellen. Dat gebeurt namelijk helemaal automatisch. Zelfs wanneer we over een tijdje weer switchen naar de wintertijd, passen de horloges zichzelf aan om alsnog de correcte tijd weer te geven. Verder zijn de dingen uitgerust met een lithiumbatterij en krijg je meteen een garantie van drie jaar.

Vanaf dinsdag bij Aldi

Je vindt de horloges vanaf dinsdag 16 juli bij Aldi voor 29,99 euro per stuk. En als je niet kunt kiezen, kun je voor die prijs natuurlijk ook een paar verschillende modellen scoren. Mocht je nou toch voor iets exclusievers willen gaan, heeft het Zwitserse horlogemerk A. Favre & Fils iets bijzonders voor je. Ze hebben namelijk een horloge met een ingebouwde wallet voor je Bitcoins en andere cryptomunten. Helaas mag je daar wel minimaal 100.000 euro voor afrekenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!