Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 23 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: radiografische projectieklok

Waar de mens vroeger naar de zon en schaduwen moesten kijken om te bepalen hoe laat het ongeveer was, hebben we tegenwoordig gelukkig gewoon klokken. Het lijkt tegenwoordig belangrijker dan ooit om te weten hoe laat het precies is en vaak is het eerste dat mensen ‘s ochtends dan ook doen naar hun smartphone grijpen om te checken hoe laat het is. Als je altijd op de hoogte wilt zijn van de tijd zonder constant naar je telefoon te zoeken, heeft Aldi volgende week een handig model voor je om de tijd gewoon op de muur te projecteren.

Klok met projector

Het gaat om een digitale klok, die je op twee verschillende manieren laat zien hoe laat het is. Als eerste is er een display, waarop je naast de tijd ook meteen kunt zien wat de datum is en op welke dag van de week je bent beland. De tweede manier om erachter te komen wat de tijd is, is door naar je muur of plafond te kijken. De klok is namelijk uitgerust met een kleine projector met een zwenkbare projectiearm, waarmee je als het ware een virtuele klok in huis hebt. Als je ligt is het handig om de tijd bijvoorbeeld op het plafond te zien, zodat je meteen weet dat je weer eens te lang hebt uitgeslapen.

Aldi klok

Altijd de juiste tijd

Verder kun je de klok ook nog gebruiken om je ‘s ochtends wakker te maken. Er zijn namelijk twee alarmen die je kunt instellen, zodat je bijvoorbeeld alvast je snooze tijd kunt voorbereiden. Zoals gezegd is het een radiografische klok en dat betekent dat hij zelf checkt of de tijd wel klopt. Als we bijvoorbeeld weer overgaan naar de zomertijd, stelt het apparaat zelf de tijd bij.

Vanaf dinsdag 29 januari

Je kunt de projectieklok bij Aldi scoren vanaf volgende week dinsdag voor 12,99 euro. Als het goed is weet je dan te allen tijde hoe laat het is en hoef je in principe nooit meer ergens te laat voor te zijn. De meeste mensen vinden een alarm iets vervelends in de ochtend, maar als je toch enigszins vrolijk uit je slaap gewekt wilt worden, kun je ook gaan voor deze nostalgische Game Boy alarmklok.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: radiografische projectieklok
Sluiten