Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: retro lamp

Al een tijdje is de retro trend aan de gang en de laatstelijk lijkt het alsof deze weer een boost heeft gekregen. Overal verschijnen bijvoorbeeld weer meubels en accessoires voor in huis met een retro vibe. Ook Aldi doet er vrolijk aan mee en dit weekend kun je dan ook een mooie lamp scoren om je huis een retro boost te geven.

Retro lamp

De lamp bestaat uit  een houten basis met daar bovenop een retro uitziend peertje. Ergens heeft het ook een beetje iets weg van de steampunk stijl, afgezien natuurlijk van de houten standaard. Deze zorgt er weer voor dat het ding ook een wat natuurlijkere uitstraling krijgt, waardoor hij ook prima in een Scandinavische inrichting zou passen.

Aldi retro lamp

Houten of betonnen look

Natuurlijk heeft iedereen zo zijn eigen voorkeuren en daarom kun je de lamp ook in verschillende versies scoren. Zo kun je gaan voor een cilindrische basis of één die wat hoekiger is. Ook heb je de keuze uit verschillende soorten houtafwerkingen of juist gaan voor een betonlook. Hierdoor zit er altijd wel iets tussen zit dat bij je inrichting past.

aldi retro lamp

Vanaf zaterdag 13 april

Je kunt het retro lampje vanaf morgen bij Aldi scoren voor 14,99 euro. De lamp is overigens uitgerust met een E27 fitting en heeft een A+ energielabel. Zoals gebruikelijk krijg je ook op de lamp weer drie jaar garantie. Ook bij AliExpress kun je allerlei leuke retro spullen voor in huis scoren, zoals bijvoorbeeld deze koffiemolen die je keuken meteen een nostalgische boost geeft.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: retro lamp
Sluiten