Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 1 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: retro waterkoker

Sommige mensen moeten per se een kopje koffie hebben in de ochtend, terwijl voor anderen een kopje thee het juist doet.  Voor beide soort mensen is het ochtend kopje echter een soort ritueel, waarmee ze de dag rustig kunnen beginnen. Als je een “thee-persoon” bent, weet je dat je dit ritueel bijzonderder kan maken door speciale soorten thee te halen of bijvoorbeeld een bijzonder kopje te gebruiken. Volgende week voegt ook Aldi toe aan je thee ritueel in de vorm van een retro waterkoker van Tristar.

Analoge thermometer aan de zijkant

De waterkoker is uitgerust met een groot zwierig handvat aan de bovenkant en komt in een rode en zwarte uitvoering. Aan de zijkant heeft het ding een klein rond thermometertje gekregen, welke toevoegt aan de retro look en er tegelijkertijd een beetje steampunk-achtig uitziet. Roestvrijstalen elementen maken het geheel af.

Aldi retro waterkoker

Waterkoker met Strix controller

Wanneer je water op temperatuur is, schakelt de waterkoker zichzelf automatisch uit. Daarnaast komt het apparaat met een beveiligingssysteem tegen oververhitting en droogkoken. De controller van het apparaat is van niemand anders dan het bedrijf Strix, welke de wereldleider is als het aankomt op de besturing van waterkokers. Verder heeft de waterkoker een inhoud van 1,7 liter en een vermogen van 2.200 watt.

Aldi retro waterkoker

Vanaf dinsdag 4 september

Volgende week dinsdag is het zover en is de retro waterkoker te koop bij Aldi voor 24,99 euro. Dus als je nog een mooie toevoeging zoekt aan je keuken en thee ritueel, kun je hem dan gaan bemachtigen. Mocht je nou toch meer een koffie-persoon zijn, dan moet je zeker deze briljante koffierobot bekijken. Hij maakt elke ochtend het perfecte kopje koffie voor je en volgens zijn makers zou hij een leven lang meegaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: retro waterkoker
Sluiten