Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 30 mei 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger met laadstation

Hoewel er elke week weer tal van nieuwe aanbiedingen te vinden zijn bij winkels als Action, Aldi en Lidl, zijn er toch bepaalde producten die we telkens weer terug zien komen. Zo verschijnt de welbekende air lounger elk jaar weer wanneer het zonnig is en is er gegarandeerd om de zoveel tijd weer een Bluetooth speaker in de aanbieding. Ook de robotstofzuiger komt om de zoveel tijd weer terug en deze week is het weer zover bij Aldi.

Robotstofzuiger met 0,3 liter stofbak

Vanaf gisteren kun je namelijk een robotstofzuiger van het merk Medion bemachtigen in de van oorsprong Duitse supermarkt om je wat werk uit handen te nemen. Het apparaat ziet eruit als je standaard robotstofzuiger met een rond design en “sprietjes” die aan de voorkant ronddraaien om alle viezigheid in de stofbak te vegen. De stofbak heeft een inhoud van ongeveer 0,3 liter, maar is redelijk makkelijk weer te legen voor een volgende ronde.

Aldi robotstofzuiger Medion

Automatische terugkeer naar laadstation

Met de robotstofzuiger krijg je ook meteen een laadstation. Wanneer de accu dreigt leeg te raken, keert het robotje automatisch weer terug naar het station om weer even bij te komen. Dat zorgt ervoor dat je zelf niet hoeft te priegelen met een draadje en dat je je stofzuiger niet af en toe kwijt bent onder een bed of bank. Met een volle accu kan de stofzuiger verder zo’n 90 minuten aan de slag.

Aldi robotstofzuiger Medion

Vanaf woensdag 29 mei

Zoals gezegd kun je de robotstofzuiger vanaf deze week bij Aldi scoren. Het apparaat komt met een prijskaartje van 99,99 euro en je krijgt er zoals gebruikelijk drie jaar garantie op. Het lijkt er overigens op dat we in de toekomst steeds meer omringd gaan worden door robots, die allerlei klusjes uitvoeren. Zo is Ford bezig met een plan om pakketjes te laten bezorgen door een robotisch team, bestaande uit een zelfrijdende auto en de hoofdloze robot Digit van Agility Robotics.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger met laadstation
Sluiten