Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 2 september 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: roomdivider

Hoe je je huis moet inrichten, kan best een lastig karweitje zijn. Natuurlijk kun je gewoon overal spullen neerzetten zonder ergens rekening mee houden, maar er bestaat niet voor niets een hele studie binnenhuisarchitectuur. Natuurlijk moet je inrichting ook niet alleen afhangen van allerlei regeltjes, maar ook van je persoonlijke stijl en voorkeuren. Zo past bij de één een grote minimalistische ruimte met een industriële look, terwijl iemand anders zich fijner voelt in een knusse ruimte die is opgedeeld in verschillende delen. Als je het opdelen van de ruimte een beter idee vindt, kan Lidl je daar de aankomende week mee helpen door middel van een roomdivider.

Open kast met vakjes

De roomdivider bestaat uit een open kast met vakjes. Zoiets ken je misschien ook van Ikea, waar ze bijvoorbeeld de KALLAX serie hebben met verschillende open kasten. Die van Lidl heeft vier open hokjes, die bijna in een vierkant zijn geconfigureerd. Het meubelstuk kun je gebruiken om ergens een knus hoekje te creëren, terwijl je de ruimte alsnog semi open kunt houden. Natuurlijk kun je er ook meerdere combineren om de scheidingsmuur te verlengen.

Aldi roomdivider

Roomdivider of gewoon kastje

Aan de andere kant hoeft de roomdivider ook niet per se gebruikt te worden om een ruimte op te breken in delen. Je kunt het ding natuurlijk ook gewoon tegen de muur plaatsen en hem gebruiken als een handig kastje. Mogelijk zou je er ook meer kunnen stapelen, maar dan moet je de pootjes er waarschijnlijk wel af laten. In ieder geval zijn de afmetingen 80 cm x 40 cm x 75 cm en kun je alvast aan het meten om te kijken waar het kastje je uit de brand zou kunnen helpen.

Aldi roomdivider

Vanaf donderdag 6 september

Vanaf donderdag 6 september is het zover en is de roomdivider te koop bij Aldi voor 44,99 euro. Deze kun je niet online scoren en je zult dus op pad moeten gaan. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor je inrichting? Dan zijn dit de vier interessantste duurzame interieurtrends van 2018.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: roomdivider
Sluiten