Ilona Braam
Ilona Braam Deals 9 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Action en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele salontafel

Als je niet zoveel ruimte in huis heb, kan het een behoorlijke uitdaging zijn om alle meubels die je nodig hebt een plekje te geven. Het is dan belangrijker dan ooit om de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Gelukkig zijn er bedrijven die hier rekening mee houden en komen met multifunctionele meubelstukken, die ingezet kunnen worden op verschillende manieren.

Eén van dat soort meubelstukken is de salontafel, die je volgende week bij Aldi kunt scoren. De tafel kun je namelijk niet alleen gebruiken om te loungen, maar het ding wordt ook een bureau om aan te werken.

Van salontafel naar bureau

Het gaat om een rechthoekige salontafel met een hout-look tafelblad. In de standaardconfiguratie lijkt het op een normale salontafel met een effen grijze onderkant en zwarte metalen pootjes. Wat niet meteen opvalt is dat het blad uit twee delen bestaat en dat je één deel kunt gebruiken als bureau. Binnenin zit namelijk een mechanisme dat je omhoog kunt klappen, waardoor de helft van de tafel verhoogd wordt, zodat je er ook met je bureaustoel achter zou kunnen gaan zitten.

Aldi salontafel
Salon! (Afbeelding: Aldi)

Extra opbergruimte

Hierdoor hoef je geen extra bureau te kopen en bespaar je dus niet alleen geld maar ook kostbare ruimte. Wat nog extra handig is aan de tafel is dat je hem ook kunt gebruiken om spullen op te bergen. Als je hem openklapt krijg je namelijk toegang tot de opbergruimte binnenin de salontafel, zodat je bijvoorbeeld meteen alles dat je normaal gesproken op je bureau zou laten staan ook bij de hand hebt.

Vanaf dinsdag 15 januari

Je kunt de multifunctioneel salontafel bij Aldi scoren vanaf volgende week dinsdag voor 89,99 euro. Iets anders dat je ruimte zou kunnen besparen is dit plankje voor je muur met een multifunctionele twist. Deze doet niet alleen dienst als plank om spullen op te zetten, maar meteen ook als magnetische wand voor bijvoorbeeld je messen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!