Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 8 dec 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Samsung smart tv

Google’s Chromecast is een geweldige oplossing voor als je een tv hebt, die niet zelf is uitgerust met wifi-capaciteiten. Het kastje zorgt ervoor dat je televisie op internet kan, waardoor je makkelijk je YouTube filmpjes, Netflix Series en alles wat er in je browser gebeurt op je grote tv scherm tevoorschijn kunt toveren. Maar natuurlijk bestaat er als een tijdje ook gewoon de smart tv, die dat zelf allemaal al kan. En dit weekend kun je zo’n tv scoren bij Aldi wanneer je boodschappen gaat doen.

49 inch 4k smart tv

Het gaat om een Samsung smart tv met een 49 inch (124 cm) 4k UHD scherm en een PQi 1300 beeldkwaliteit. Hierop zie je alles wat er in je series en films gebeur beter dan ooit en waarschijnlijk vraag je je af hoe je ooit zonder 4k televisie hebt geleefd. De afmetingen van het ding zelf zijn 1102,8 x 716,4 x 261,3 mm. Lekker groot dus om je onder te dompelen in bijvoorbeeld de aankomende Mortal Kombat 11.

Aldi Samsung smart tv

Dolby Digital Plus

Zoals gezegd heb je geen Chromecast meer nodig voor de Samsung smart tv, maar in plaats daarvan krijg je er een smart hub bij. Deze verzorgt wifi voor je, waardoor je je begint af te vragen of je die BluRay speler überhaupt nog nodig hebt. Verder kun je genieten van Dolby Digital Plus en is het apparaat uitgerust met drie HDMI- en twee USB- poorten.

Alleen dit weekend

Als je de Samsung smart tv in huis wilt halen, moet je wel dit weekend handelen. Aldi heeft hem namelijk alleen vandaag en morgen voor je klaar liggen. Daarna vis je helaas achter het net. De televisie komt met een prijskaartje van 499 euro, wat een behoorlijk redelijke prijs is voor wat je krijgt. Mocht je te laat zijn voor de actie maar toch wel een smart tv willen kopen, zijn dit de vijf dingen waar je op moet letten.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: Samsung smart tv
Sluiten