Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 26 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: slimme verlichting

Waar Philips een tijdje hét merk was voor slimme verlichting, zijn er tegenwoordig behoorlijk wat alternatieven op de markt verschenen. Zo heeft Ikea natuurlijk een hele lijn met slimme lampen en kun je ook bij Xiaomi terecht voor een hele collectie aan slimme verlichting. Zelfs Aldi doet mee aan het festijn en als je nog wat slimme lampen nodig hebt, kun je volgend weekend bij de supermarkt terecht.

Twee verschillende sets

Het gaat om slimme verlichting van Tint en je kunt gaan voor twee verschillende sets. De sets bestaan uit een peertje en een afstandsbediening en wat de sets verschillend maakt is het soort peertje dat je erbij krijgt. Bij één van de sets krijg je een lampje voor een E27 fitting, terwijl de andere set een peertje heeft voor een GU10 fitting. Helaas is er geen set die geschikt is voor een E14 fitting, maar waarschijnlijk heb je wel een lamp in huis met een E27 fitting.

Aldi slimme verlichting

Slimme verlichting met afstandsbediening en Alexa

De peertjes kun je in je lamp draaien om vervolgens meteen aan de slag te gaan met de afstandsbediening. De lampjes geven je allerlei kleurtjes en je kunt verder nog voor verschillende opties gaan. Zo kun je voor warm of koud licht kiezen en de helderheid aanpassen. Ook zijn er verschillende presets, zoals disco, vuur en zonsopkomst. Daarnaast kun je de lampen ook gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld je Echo speaker en Alexa, zodat je niet eens de afstandsbediening meer nodig hebt. Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst de skill toevoegen in je Alexa app.

Vanaf zaterdag 2 februari

Je kunt de slimme verlichting bij Aldi scoren vanaf zaterdag 2 februari voor 24,99 euro. Als je uit je dak wilt gaan ,kun je tot 50 lampjes aan elkaar koppelen. Mocht je twijfelen en de prijs nog willen vergelijken met andere slimme verlichting, kun je in dit artikel alles vinden over wat je aan de slimme verlichting van onder andere Ikea en Philips kwijt bent. Als je dan alsnog twijfelt, vind je in dit artikel weer de verschillen tussen de Philips Hue en Ikea TRÅDFRI collecties.

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: slimme verlichting
Sluiten