Ilona Braam
Ilona Braam Home 18 aug 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: snelkookpan

Het leven kan soms behoorlijk hectisch zijn en het kan zelfs lijken alsof je nauwelijks tijd hebt om adem te halen. Wanneer mensen nauwelijks tijd  hebben, zijn ze geneigd om voor snelle maaltijden te gaan en de snackbar hun beste vriend te maken. Een snelle maaltijd hoeft echter niet meteen snackfood te betekenen. Volgende week kun je bijvoorbeeld bij Aldi een snelkookpan kopen die, zoals de naam al aangeeft, je voedsel snel klaarmaakt.

Voedsel onder druk voorbereid

Het is geen magische pan die door middel van een toverspreuk je voedsel opeens veel sneller gaar krijgt. Je eten kan sneller voorbereid worden, omdat het in de pan onder druk worden voorbereid. De temperatuur binnen de pan is ook hoger dan 100 graden, waardoor alles veel sneller gaar is dan wanneer je iets in een normaal pannetje op het vuur zet. Niet alleen is het fijn dat je eten zo snel klaar is, maar doordat het zo snel gaat blijven er ook meer vitaminen behouden en wordt je maaltijd extra gezond.

Aldi snelkookpan

Snelkookpan energiebesparend

Een ander voordeel van de snelkookpan is dat hij energiebesparend is. Hij lijkt wel alleen maar positieve punten te hebben, maar je moet er in het begin wel eerst mee leren omgaan. Je kunt bijvoorbeeld niet tussentijds even kijken hoe het staat met je voedsel, want dan haal je de druk er weer af. Ook moet je oppassen bij het openen van het deksel dat je gezicht niet van je afsmelt. Er komt namelijk hete stoom uit, maar gelukkig heeft het exemplaar van Aldi hiervoor een veiligheids- en drukregelventiel.

Vanaf dinsdag 21 augustus

Verder is de inhoud van de pan 6 liter, dus je kunt er behoorlijk wat voedsel in kwijt. Misschien kun je alvast ook extra maken voor de volgende dag, waardoor je nog meer tijd bespaart. Je krijgt er een RVS stoommand bij en een extra afsluitring. Vanaf dinsdag 21 augustus is het zover en kun je de snelkookpan bij Aldi gaan ophalen voor 39,99 euro.

Iets anders dat je kunt doen als je eigenlijk geen tijd hebt om te koken, is gaan voor de Tovala wifi oven. Deze neemt het koken namelijk van je over. Het enige dat je wel zelf moet doen is een recept uitkiezen.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: snelkookpan
Sluiten