Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 6 juli 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: solar tuinlampenset

Hoewel Nederland niet het zonnigste land op aarde is, doen zonnepanelen het over het algemeen toch redelijk goed in ons landje. Vooral nu hoef je je natuurlijk geen zorgen te maken dat je panelen  wel genoeg stralen opvangen. Ook kleinere panelen profiteren van de zomer en dat kun je in je voordeel gebruiken om energie te besparen. En als we alvast een tip mogen geven: Aldi heeft dit weekend een tuinlampenset in de aanbieding die werkt op zonne-energie.

Automatisch aan met lichtsensor

Vooral voor tuinverlichting is het ideaal als je daar zonne-energie voor kunt gebruiken. De lampen hangen toch al de hele dag buiten en kunnen dan best meteen ook wat werk verrichten en hun eigen energie opwekken. Wat vooral handig is, is dat de lampen vaak ook met een lichtsensor uitgerust zijn, welke ervoor zorgt dat ze automatisch aan gaan wanneer het donker wordt. Ook de lampjes in de tuinlampenset van Aldi hebben een lichtsensor en nadat je ze een plekje hebt gegeven, hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Alhoewel, pas wel op met voorbijgangers die je lampen misschien ook erg handig vinden.

Aldi solar tuinlampenset

Tot 8 uur licht en spatwaterdicht

Het gaat overigens om LED lampen, die opgeladen worden via een 1.2 volt batterij. Met een volle batterij zouden de lampjes zo’n 6 tot 8 uur hun licht moeten schijnen over je tuin. Je kunt de lampjes ergens ophangen aan de speciale hendels, maar ze kunnen ook gewoon prima op tafel staan. Verder hebben ze een IP44 certificering, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn.

Aldi tuinlampenset

Tuinlampenset vanaf zaterdag 7 juli

Vanaf zaterdag 7 juli is het zover en kun je de tuinlampenset bij Aldi gaan ophalen voor 9,99 euro. Als je daar toch bent, kun je er meteen meer meenemen om je tuin nog wat sfeervoller te maken. Als je een slimme speaker hebt is het misschien ook een idee om voor slimme verlichting te gaan. De Philips Hue lampen zijn er tegenwoordig ook voor in de tuin.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en deals in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: solar tuinlampenset
Sluiten