Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 19 jan 2019

Action en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele soundbar

Om te kunnen genieten van je favoriete films en series is niet alleen een scherm nodig om ze op te bekijken, maar ook het geluid is natuurlijk belangrijk om jezelf in de flow van het verhaal te verliezen. Doorgaans is het geluid dat je televisie zelf levert al redelijk maar als je er helemaal voor wilt gaan, kun je kiezen voor extra speakers of bijvoorbeeld een soundbar. Mocht je niet kunnen kiezen, heeft Aldi volgende week een soundbar in de aanbieding die je ook kunt omtoveren tot twee losse speakers.

Soundbar of losse speakers

De soundbar heeft een cilindrische vorm met in het midden een metalen gedeelte, dat meerdere functies heeft. Als eerste zijn daar bedieningsknoppen te vinden om onder andere het apparaat aan/uit te schakelen en om het volume te regelen. Als tweede dient de metalen ring ook meteen als het mechanisme, waar je de soundbar los kunt maken zodat je eindigt met twee losse speakers. De soundbar zelf heeft een afmeting van 80 x 6,2 x 9,2 cm en als je voor de speakers gaat, heb je er twee van 6,2 x 41,6 x 9,2 cm. Of het de bedoeling was weten we niet, maar als laatste zorgt het metalen gedeelte ook voor een mooi design element om het zwarte van de soundbar of speakers te complementeren.

Bass en treble regelen met afstandsbediening

Om geluid van je televisie naar de soundbar te krijgen, kun je gebruik maken van een HDMI poort. Daarnaast is er ook nog een headphone jack en kun je bijvoorbeeld muziek afspelen vanaf je smartphone via een Bluetooth 3.0 of NFC verbinding. Verder heeft het ding een vermogen van 2 x 25 watt en krijg je er een afstandsbediening bij met een legio aan opties om onder andere ook de bass en de hoge tonen te regelen.

Vanaf donderdag 24 januari

Je kunt de soundbar/speakers bij Aldi scoren vanaf donderdag 24 januari voor 69,99 euro. Als je overigens echt van je series en films wilt genieten, kun je natuurlijk ook gaan voor een heuse thuisbioscoop. Het bedrijf VAVA presenteerde onlangs tijdens CES 2019 een indrukwekkende beamer die je daarvoor kunt gebruiken en die je maar op 22 cm van je muur hoeft te plaatsen.

 

Aldi

Reageer op artikel:
Action en Aldi superaanbieding van de week: multifunctionele soundbar
Sluiten