Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: spotting scope

Als je erover nadenkt zijn onze ogen behoorlijk ingenieuze dingen. Met biologie op school heb je vast wel eens een schematische tekening van het oog zien voorbij komen en zo’n tekening ziet er  bijna uit als een of andere ingewikkelde tech. Toch zijn de menselijke ogen niet de allerbeste op aarde en zijn er dieren die met veel “geavanceerdere” kijkers uitgerust zijn. De mens is aan de andere kant weer slim genoeg om allerlei gadgets te ontwikellen voor onze tekortkomingen. Deze week kun je bij Aldi je ogen een stuk scherper maken met de spotting scope, die ze in de aanbieding hebben.

Wanneer een verrekijker niet genoeg is

Het kan in uiteenlopende situaties handig zijn om net wat beter te kunnen zien dan je gewend bent. Denk maar bijvoorbeeld aan mensen die in de natuur rondlopen met een verrekijker om vogels te bekijken, mensen die op schiphol vliegtuigen bespieden en je alledaagse buurvrouw die met haar verrekijker alles in de gaten houdt. Soms is een verrekijker echter niet genoeg en dan is een spotting scope de uitkomst.

Aldi Spotting scope

Twintig tot zestig keer vergroten

Met een spotting scope kun je namelijk alles veel verder vergroten om dingen nog beter te spotten. Ook heeft hij een grotere objectieflens, waardoor er meer licht binnen kan komen. Met de spotting scope van Aldi kun je gaan voor een vergroting van 20 tot 60 keer. Dat is behoorlijk wat en doorgaans genoeg voor wat de gemiddelde mens wil. Nee het is niet genoeg om ‘s avonds aliens te spotten op planeten ver weg, maar je kunt er zeker wel de sterren mee bestuderen. De spotting scope is verder uitgerust met blauw geharde lenzen en heeft een kijkhoek van 2,2-1 graden.

Vanaf donderdag 6 oktober

Vanaf donderdag 6 oktober kun je de spotting scope scoren bij Aldi voor 39,99 euro en meteeen de wereld van heel dichtbij bekijken. Mocht je nou de aarde zelf niet zo spannend vinden, maar meer geïnteresseerd zijn in de ruimte, is de slimme Stellina telescoop misschien meer iets voor jou. Hiermee kun je namelijk magisch mooie ruimtefoto’s maken.

Aldi

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: spotting scope
Sluiten