Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: steelstofzuiger en kruimeldief in één

Stofzuigen is iets dat we om de zoveel tijd toch moeten doen, of we er nou zin in hebben of niet. En als je het dan toch moet doen, kun je beter aan de slag gaan met een apparaat dat je zo min mogelijk frustreert  en lekker snel het klusje geklaard heeft. Ook is het handig als je stofzuiger in meerdere scenario’s ingezet kan worden en bijvoorbeeld ook makkelijk tussen de kussens op je bank kan schoonmaken. Mocht je nog op zoek zijn naar een flexibele stofzuiger, kun je volgende week bij Aldi terecht voor een steelstofzuiger en kruimeldief in één.

Draadloze steelstofzuiger

Als eerste gaat het om een steelstofzuiger, waarmee je bijvoorbeeld ook makkelijk de trap kunt aanpakken. Je hoeft niet te klungelen met een draad, want er zitten zes oplaadbare lithium-ion batterijen in, die het apparaat van power voorzien. Op een gegeven moment zijn de batterijen onvermijdelijk toch wel een keer leeg en om ze weer op te laden krijg je er een adapter bij met een snoer van 180 cm lang.

Aldi steelstofzuiger

Afneembare kruimeldief

Wanneer je bezig bent, kun je kiezen uit twee verschillende snelheidsstanden en uiteraard gaan de batterijen sneller leeg als je voor de snelste stand gaat. Alles wat je opzuigt wordt vervolgens verzameld in een stofreservoir van 400 ml, welke je makkelijk weer kunt legen. Zoals gezegd fungeert het apparaat meteen ook als kruimeldief. Je kunt namelijk een gedeelte eraf halen, waarmee je vervolgens snel even de bank of de tafel kunt stofzuigen. Wanneer je weer klaar bent kun je het geheel makkelijk opbergen, dankzij de inklapbare handgreep.

Aldi steelstofzuiger

Vanaf dinsdag 26 maart

De multifunctionele steelstofzuiger is vanaf dinsdag 26 maart bij Aldi te scoren voor 59,99 euro. Je krijgt er meteen ook verschillende opzetstukjes bij, zoals een vloermondstuk met roterende borstel, een kierenmondstuk en een kierenmondstuk XXL. Mocht je jezelf er nou echt niet toe kunnen zetten om te gaan stofzuigen, kun je natuurlijk ook voor een robotstofzuiger gaan zoals de Roomba. En tegenwoordig hoef je dan ook niet eens met knopjes aan de slag, want je Roomba kun je ook gewoon met je stem bedienen.

 

 

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: steelstofzuiger en kruimeldief in één
Sluiten