Ilona Braam
Ilona Braam Deals 25 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: 2-in-1 steelstofzuiger met verlichting

Hoewel het er bij sommige mensen thuis uitziet alsof ze extra energie krijgen van viezigheid en rommel, is het over het algemeen toch verstandiger om af en toe op te ruimen en je stofzuiger over de vloer te laten gaan. Nu zijn veel stofzuigers zware lompe dingen, waarin je verstrikt raakt en is het begrijpelijk dat veel mensen een hekel hebben aan stofzuigen. Aldi heeft deze week aan de andere kant een lichte steelstofzuiger voor je om wat makkelijker je vloeren bij te houden.

Steelstofzuiger en kruimeldief

De Aldi stofzuiger is een 2-in-1 model, wat betekent dat er een kruimeldief in verstopt zit. Zo kun je niet alleen makkelijk je vloeren schoon houden, maar ook snel even kruimels op de bank aanpakken of je auto eens een schoonmaakbeurt geven. Het minimale vermogen van het apparaat is 75 watt en qua maximum vermogen moet je denken aan zo’n 90 watt. Overigens hoef je niet aan de slag met vervelende stofzuigzakken, wat je werkt met een stofreservoir dat je weer makkelijk kunt legen.

Aldi steelstofzuiger

LED-verlichting

Aan de onderkant van de steelstofzuiger bevinden zich roterende borstels, die viezigheid op de vloer daar binnen borstelen om opgezogen te worden. Ook is het apparaat onderdaan voorzien van LED-verlichting, zodat je extra goed de vloer kunt zien en kunt checken of je wel alle viezigheid te pakken hebt. Verder zorgt een 2.000mAh batterij voor de power en kun je met een volle batterij zo’n 28 minuten achter elkaar aan de slag. Daarna moet het ding ongeveer 4 uur opladen.

Aldi Steelstofzuiger

Vanaf donderdag 27 juli bij Aldi

Je kunt de 2-in-1 steelstofzuiger vanaf donderdag bij Aldi scoren voor 49 euro en je krijgt er drie jaar garantie op. Mocht je nou echt zo weinig mogelijk moeite willen doen om je vloer schoon te houden, zou je natuurlijk ook voor een robotstofzuiger kunnen gaan. De robotstofzuigers van iRobot kun je tegenwoordig zelfs met je stem besturen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!