Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 7 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: flexibele steelstofzuiger

Hoewel je normale grote stofzuiger met draad doorgaans krachtiger is, is een steelstofzuiger soms toch handiger om bepaalde klusjes mee te kunnen doen. Als je bijvoorbeeld de trap wilt stofzuiger is het onhandig en gevaarlijk om met je normale stofzuiger op de treden te gaan balanceren. Aldi heeft deze week een multifunctionele steelstofzuiger voor je in de aanbieding, die flexibel genoeg is om veilig op al die lastige plekjes te komen.

180 graden draaibare stang

Als je de steelstofzuiger nog graag verder wilt onderzoeken, is het een Severin HV7156. Het apparaat is goed te gebruiken op zowel harde vloeren als op tapijt en komt met een wandhouder om hem na je stofzuigsessie weer makkelijk en snel op te kunnen ruimen. De aluminium buis is ongeveer 70 cm lang en kun je 180 draaien, zodat je bijvoorbeeld makkelijk onder die kast kunt of net die rare hoek kunt maken.

Aldi steelstofzuiger

Steelstofzuiger en kruimeldief

Om nog beter voorbereid te zijn op verschillende omstandigheden, krijg je bij de stofzuiger een 3-in-1 hulpstuk en is er ook een extra gemotoriseerde borstel van de partij. Binnenin vinden we een HEPA filter, zodat je je ruimte niet vervuilt met smerige lucht. Verder gebruikt het apparaat een oplaadbare accu, die je kunt verwisselen als hij op een gegeven moment wat minder lijkt te werken. Overigens kun je voor kleine stofzuigklusjes ook het bovenste gedeelte eraf halen om als compacte handstofzuiger te gebruiken.

Aldi steelstofzuiger

Vanaf zaterdag 10 november

Vanaf zaterdag 10 november is de Severin steelstofzuiger te koop bij Aldi voor 79,99 euro en kun je meteen je huis draadloos aanpakken. Als je wat meer geld ervoor over hebt, zijn er ook twee steelstofzuigers die even krachtig zouden moeten zijn als je normale stofzuiger waardoor je alleen nog maar een steelstofzuiger nodig hebt. We hebben het over de Dyson V10 en de AEG FX9 Ultimate

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: flexibele steelstofzuiger
Sluiten