Ilona Braam
Ilona Braam Gadgets 6 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: pop-up strandtent

Op het strand liggen is heerlijk als je er even de tijd voor hebt en als het weer natuurlijk meewerkt. Zoals we weten kan het weer echter behoorlijk wispelturig zijn en krijg je niet altijd wat je had verwacht. Zo lig je het ene moment lekker in de zon te chillen en zo waai je van je handdoek af of wordt je overvallen door een soort zondvloed van Noach. Om je te beschermen tegen zulk onheil heeft Lidl deze week een handige strandtent voor je in de aanbieding.

Automatisch uitvouwende strandtent

Ze noemen het zelf een pop-up strandtent en volgens de beschrijving zou het ding zijn naam ook zeker eer aan doen. Je zou de tent namelijk binnen een paar seconden in elkaar kunnen zetten, doordat hij zichzelf uitvouwt en dus als het ware “up-popt”.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang het tofste technieuws in je inbox!.
[revue_subscribe]

Dat is mooi als het weer onverwachts opeens omslaat, maar je kunt natuurlijk ook gewoon standaard in de strandtent liggen om je te beschermen tegen de zon. Hij zou namelijk uitgerust zijn met een UV-beschermingsfactor van 40. Zo krijg je voorlopig nog geen rimpels.Lidl strandtent

Inclusief zandzakken en scheerlijnen

Naast zon en regen is ook de wind soms een vervelende factor en ook daar wordt je tegen beschermd in het tentje. Om ervoor te zorgen dat je niet met tent en al gewoon toch wegwaait krijg je er meteen zandzakken en scheerlijnen bij. Zo kun je extra stabiel en stevig loungen in je strandtent.

Deze week kun je de pop-up strandtent via de Lidl webshop bestellen voor 14,99 euro. Hij komt in het licht-blauw en rood en heeft aan de zijkant transparante vlakken, zodat je nog wel om je heen kunt kijken of er een mogelijke fling voorbij komt lopen.

Lidl heeft deze week ook eenzelfde soort lounge setup in de aanbieding, maar dan voor op het water. Ze noemen het een lounge-eiland en een daarin ben je beschermd tegen zon, wind en regen. Bij een heftige wind heb je wel de kans dat je ergens heen drijft waar je niet heen wilt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!