Action, Lidl en Aldi superaanbieding: seniorentelefoon zonder al te veel poespas

Elk jaar worden er weer allerlei nieuwe smartphones onthuld en elk jaar komen ze weer met nog geavanceerdere nieuwe features om nog meer voor je te kunnen doen. Dat zorgt er echter voor dat de toestellen voor sommige mensen overmatig ingewikkeld worden en dat het bijvoorbeeld redelijk wat moeite kost om bepaalde instellingen te vinden tussen de vele menu’s. Als je toch liever voor simpel gaat en een toestel zoekt zonder allerlei onnodige features, heeft Aldi volgende week een seniorentelefoon in de aanbieding.

Simpele seniorentelefoon

Het ding wordt een seniorentelefoon genoemd, omdat het geschikt zou zijn voor ouderen die vaak dingen als een 3D-gezichtsscan of geanimeerde poppetjes met hun gezichtsuitdrukking onnodig vinden. Natuurlijk zijn er aan de andere kant ook ouderen die gewoon meegaan met de laatste ontwikkelingen en extra features wel op prijs stellen. Maar mocht dat niet zo zijn, is een seniorentelefoon erg handig.

Aldi seniorentelefoon
Bron: Aldi

WhatsApp en Bluetooth

De mobiele telefoon is namelijk simpel in gebruik en alles is redelijk snel te vinden. Alle “onnodige” features zijn geschrapt, maar je kunt nog wel aan de slag met alle basis functies. Zo kun je natuurlijk met het Aldi toestel bellen en is er Bluetooth ondersteuning en zelfs WhatsApp. Ook een multimedia en audiospeler zijn van de partij en als je zelf geen muziek hebt is er ook een FM-radio. Aan de voorkant kun je aan de slag met een 1,3 megapixel selfiecamera en aan de achterkant vinden we weer een 5 megapixel lens. Verder heeft de seniorentelefoon ruimte voor maximaal 500 contacten en zijn er SOS-toetsen om snel hulp in te schakelen.

Vanaf volgende week dinsdag bij Aldi

Je kunt de seniorentelefoon vanaf dinsdag 20 augustus bij Aldi scoren voor jezelf of voor bijvoorbeeld je grootouders. Het toestel komt met een prijskaartje van 89,99 euro, wat een stuk goedkoper is dan je standaard smartphone. Iets anders dat ontzettend simpel is, is de Brik Brut 2 Speed Automatix. Bij deze fiets draait het allemaal om eenvoud en je zou het kunnen zien als de ultieme simpele fiets.

 

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: seniorentelefoon zonder al te veel poespas
Sluiten