Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 21 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Next-level koffie? Aldi helpt je een handje met deze goedkope melkschuimer!

Iedere week hebben winkels als Aldi, Lidl, Action en de Kruidvat fantastische deals voor je klaar staan. Niet alleen op het gebied van eten, drinken en huishoudspullen, maar ook voor de techliefhebber.

Deze week helpt Aldi je een handje met het upgraden van je dagelijkse kopje koffie. De winkel smijt een melkschuimer in de aanbieding en dat kan voor alle thuiswerkers onder ons zeker geen kwaad.

Aldi tilt je koffie naar een hoger niveau

Sinds afgelopen woensdag is de Tristar Melkopschuimer in de aanbieding bij Aldi. Dankzij de winkel is het dus mogelijk om thuis los te gaan met het maken van een Latte Macchiato of een Cappuccino. Simpelweg door de melk dat je in het apparaat gooit te verwarmen en op te schuimen.

Aldi gadgets
Tristar is deze week je beste vriend! (Afbeelding: Aldi)

Voor de geïnteresseerden onder ons een aantal specificaties:

  • 500W vermogen
  • 115 ml melk op te schuimen
  • 240 ml melk op te warmen
  • Droogkookbeveiliging
  • 360 graden draaibaar
  • Volledig draadloos te gebruiken

De Tristar melkschuimer is aan te schaffen in de fysieke winkels van Aldi. Voor €26,99 tik je het apparaat al op de kop. Check de website van de winkelketen even om te zien waar je hem op dit moment nog kunt verkrijgen.

Vol fantastische gadgets

We weten het bij WANT al jaren, maar anno 2022 is nog steeds niet iedereen op de hoogte. Winkels als Aldi, Lidl, Action en Kruidvat staan er misschien niet om bekend, maar verkopen wekelijks fantastische apparaten. Er zijn talloze gadgets in huis te halen die je in de winkels, meestal voor een uiterst zacht prijsje, op de kop kunt tikken.

Precies om die reden houden we bij WANT de meest recente aanbieding voor je in de gaten. Deze zetten we vervolgens iedere maandag op een rij, zodat jij direct op de hoogte bent. In dat artikel gaan we wekelijks alle vier de winkels af en zoeken we de beste deals voor je uit.

11 handige en toffe gadget die je in week 3 in huis moet halen

Afgelopen maandag stond de lijst vol met heerlijke spullen zoals een massagegeweer, een labelmaker én heerlijke DAB+ radio. Meer weten? Check dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Next-level koffie? Aldi helpt je een handje met deze goedkope melkschuimer!
Sluiten