Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 27 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: budget Xiaomi fitness tracker

Bij Action, Lidl en Aldi liggen iedere week allerlei apparaten en gadgets in de (online) schappen. Soms zijn ze een ietwat vreemd en in andere gevallen zijn ze multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; aan de gadgets hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 34 week is dat Aldi’s Xiaomi Amazfit smartwatch.

Van AliExpress naar Aldi

Hey Aldi, wat een lekkere aanbieding, zeg! Je kunt deze week bij de Duitse supermarktketen terecht voor een goedkope gadget van Xiaomi. En in het geval je het nog niet wist: goedkoop is wat betreft Xiaomi’s gadgets niet duurkoop.

De verschillende slimme gadgets van het Chinese-techmerk zijn normaliter verkrijgbaar op AliExpress. Gadgets op AliExpress kopen is alleen niet geheel zonder risico. Van de verzending tot aan het product: er kan van alles mis gaan wanneer je iets op Ali bestelt. Juist daarom is het zo handig dat je in week 34 gewoon bij Aldi terecht kunt voor deze goede fitness tracker.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 (Afbeelding: AliExpress)

Xiaomi Amazfit Mi Band 5 activity tracker

De kwaliteit van Xiaomi’s Mi Band 5 wordt regelmatig vergeleken met die van de verschillende Fitbit activity trackers. Verbind de activity tracker simpelweg via Bluetooth met je smartphone (compatibel met Android 5.0 en iOS 10.0 of hoger) waarna je al je data kunt aflezen in de bijbehorende gratis app.

Xiaomi’s Band 5 is waterdicht, heeft een oximeter, een hartslagmeter en stressmeter, en nog veel meer. Uiteraard heeft de smartwatch die deze week bij Aldi te koop is ook alle standaard functies die je kunt verwachten van een gadget als deze. Denk aan een spraakassistent (Alexa), het gadget geeft meldingen van je smartphone weer, heeft een timer, stopwatch en een camerafunctie. Kort gezegd: deze activity tracker geeft veel waar voor je geld.

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 34 voor je op een rij, waaronder een Bluetooth soundbar, een ijsmachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!