Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 5 sep 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: QI-gadget voor de nachtuil

Je kunt wekelijks bij Action, Lidl en Aldi terecht voor verschillende nieuwe apparaten en gadgets. Soms zijn de apparaten en gadgets een beetje vreemd, en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; de gadgets gaan vrijwel altijd voor een kleine prijs over de (digitale) toonbank. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. In week 35 week is dat onder meer Aldi’s LED-bureaulamp met handige extra functie.

Lamp voor werk- en smartphone verslaafde

Aldi’s gadget is er een voor de avondmens. Voor de persoon die de avond het liefst zo lang mogelijk oprekt. Of dat nou is omdat er tot in de late uurtjes wordt doorgewerkt, of omdat er tot in de laatste uurtjes door social media wordt gescrold: dit gadget is handig voor beide.

Deze LED-lamp is namelijk geschikt voor op het bureau om een thuiswerkplek van wat extra licht te voorzien, en even geschikt als nachtlamp. Al is het witte LED-licht misschien niet het beste licht om mee in slaap te vallen. Maar laten we eerlijk zijn: dat is het blauwe licht dat uit je smartphone komt ook niet.

Maakt dat je niet uit? Leg je smartphone dan, wanneer je Instagram hebt uitgespeeld, op de ingebouwde QI-lader in de voet van de lamp. Zo kun je wanneer je wakker wordt doorgaan waar je gebleven was met een volle batterij.

QI-lader LED-lamp Aldi
QI-lader en LED-lamp in-één

Aldi’s deal: LED-lamp met QI-oplader

Deze LED-lamp van Aldi heeft niet één maar twee ingebouwde draadloze QI-ontvangers en is speciaal bedoeld voor het opladen van smartphones. Heeft je smartphone geen QI-functie? Geen probleem. De lamp heeft ook een USB-aansluiting in de lampvoet via welke je een smartphone kunt opladen. Zie het als een soort verlengsnoer met verlichting.

LED-lamp QI lader Aldi
LED-lamp met QI-oplader (Afbeelding: Aldi)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 35 voor je op een rij, waaronder Bluetooth oordopjes met noise cancelling, een curry maker, en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: QI-gadget voor de nachtuil
Sluiten