Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 3 sep 2021

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: hete gadgets voor lange herfstavonden

Wie goedkope apparaten en gadgets zoekt, kan wekelijks bij Action, Lidl en Aldi terecht voor nieuwe budget items. Soms zijn de apparaten en gadgets een beetje vreemd en in andere gevallen zijn ze juist multifunctioneel en handig. Vreemd of handig; er hangt vrijwel altijd een klein prijskaartje aan de gadgets. Zo nu en dan staat er een topper in de online folders die we je niet willen onthouden. In week 35 week is dat Aldi’s terrasverwarmer.

Als kuikentjes onder de warmtelamp

Toen we dit apparaat van Aldi zagen, moesten we twee keer kijken tot we begrepen wat het was. Op het eerste gezicht lijkt het apparaat namelijk op een warmtelamp die kuikentjes warm houdt.

We zaten er overigens niet ver naast. Dit is namelijk wel een warmtelamp, maar hij is niet bedoeld voor kuikentjes. Deze hangende terrasverwarmer is uiteraard bedoeld voor in je eigen tuin.

terrasverwarmer Aldi
Terrasverwarmer (Afbeelding: Aldi)

Aldi’s deal: hangende terrasverwarmer

Aldi’s terrasverwarmer geeft zowel warmte als licht. De halogeenlamp verwarmt een oppervlakte van zo’n 22 vierkante meter. Dankzij de 1,8 meter lange kabel kun je hem op verschillende plekken hangen. Heb je geen patio of veranda in de tuin? Dan kun je bijvoorbeeld ook onder een parasol hangen.

Een heater is als deze is ideaal om de korter wordende avonden nog even op te rekken. De herfst staat voor de deur maar dat betekent niet dat je de deur dicht hoeft te trekken en alleen nog maar binnen kunt zitten. Hoe lang je buiten kunt blijven zitten, hangt uiteindelijk af van hoeveel fleece-dekentjes je hebt, hoe het met je uithoudingsvermogen is gesteld, en of je lekker onder een terrasverwarmer als deze kunt zitten.

Prijs: 79,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog meer goedkope gadgets. Ben je benieuwd naar wat de zijn? Hier staan de meest opvallende gadgets uit week 35 voor je op een rij, waaronder een opblaasbaar bubbelbad, slimme deurbel, pistonmachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Lidl & Aldi superaanbieding: hete gadgets voor lange herfstavonden
Sluiten