Ilona Braam
Ilona Braam Deals 3 nov 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: betaalbare tablet

Aldi staat erom bekend om zo nu en dan met een mooie deal te komen voor een laptop of tablet en volgende week is het inderdaad weer zover. Je kunt dan een snelle tablet scoren van Medion voor een betaalbare prijs. Dus als je nog een nieuwe tablet nodig hebt, raden we je aan om volgende week zeker even de Aldi te bezoeken.

Medion Lifetab tablet

Het gaat om een Medion Lifetab P10610 tablet met een 10,1 inch full-HD IPS display. Het apparaat komt met een hoogwaardige metalen behuizing en stereo speakers, zodat je overal kunt genieten van je series en films. Hiermee kun je lekker lang doorgaan, dankzij de grote 7.000mAh batterij. En als de accu dan toch op een gegeven moment op is, laad je hem snel weer op met Quick Charge 3.0.

Aldi tablet

Twee camera’s en Bluetooth 4.2

Onder de motorkap vinden we een Qualcomm Snapdragon 430 processor in combinatie met 2GB RAM en 32GB opslagruimte voor je bestanden. Deze opslagruimte kun je verder nog uitbreiden tot 128GB. Dan kun je de tablet ook nog gebruiken om foto’s te maken of om bijvoorbeeld te skypen. Aan de voorkant is het apparaat uitgerust met een 2 megapixel camera, terwijl je aan de achterkant aan de slag kunt met een 8 megapixel sensor. Verder is ook Bluetooth 4.2 en Android 8.1 Oreo van de partij.

Aldi Tablet

Vanaf donderdag 8 november

Vanaf volgende week donderdag kun je de Medion tablet bij Aldi scoren voor 199 euro. Mocht je trouwens houden van anime, dan kun je op deze manier gratis anime kijken op je nieuwe device. Hoewel de allereerste Japanse animatie uit 1917 komt, werd anime pas sinds de jaren tachtig ook buiten Japan bekend en inmiddels hebben de animatiefilms ook in Nederland een grote fanbasis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: betaalbare tablet
Sluiten