Ilona Braam
Ilona Braam Deals 31 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: trampoline met net

De lente is nu officieel al meer dan een week geleden begonnen en inmiddels hebben we dan eindelijk ook al de eerste zonnige dag gehad. Tijd dus om weer te genieten van terrasjes en barbecues in de tuin. Ook de kinderen hebben buiten van alles te doen en als ze nog te jong zijn om met Nerf Blasters aan de gang te gaan, heeft Aldi iets anders voor ze. Aankomende week verkopen ze namelijk een trampoline voor in de tuin inclusief veiligheidsnet.

Trampoline met de benodigde veiligheidsmaatregelen

De trampoline is uitgerust met een volledig verzinkt stalen frame en ook de springveren zijn volledig verzinkt. De stalen poten zorgen ervoor dat er daadwerkelijk ook gesprongen kan worden en omdat het voor de kids dan toch lastig kan zijn om op de trampoline te komen, is er ook een klein laddertje. Veiligheid staat natuurlijk voorop en vooral met een trampoline wil je zeker weten dat het ding niet opeens in elkaar stort. Om dat te voorkomen is er een extra sterke 4-weg-frameverbinding en om ervoor te zorgen dat niemand per ongeluk naast de trampoline terecht komt, is er een veiligheidsnet.Aldi trampoline

Ook voor jezelf

Natuurlijk heeft het ding ondanks de veiligheidsmaatregelen toch ook wel zijn limiet en in dit geval is het maximale gewicht dat het aankan 150 kg. Dat betekent dat je zelf ook stiekem kunt gaan springen en waarom ook niet? Het is weer wat extra lichaamsbeweging en goed voor je balans. Verder is de trampoline eenvoudig in elkaar te zetten en qua grootte moet je denken aan een diameter van 3,05 meter.

Aldi trampoline

Vanaf zaterdag 6 april

Je kunt de trampoline bij Aldi scoren vanaf zaterdag 6 april voor 129 euro, zodat je aankomend weekend meteen even kan checken of je het nog in je hebt om wat kunstjes uit te voeren. Mochten je kids toch wat ouder zijn en een potje real life Fortnite met je willen spelen, moet je weer bij Hasbro zijn. Vorige maand onthulde het bedrijf een hele lading aan nieuwe Fortnite Blasters en Super Soakers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: trampoline met net
Sluiten