Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 10 jul 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: trekking elektrische fiets van Prophete

Steeds meer winkels beginnen in te zien dat de elektrische fiets toch behoorlijk populair is en komen met leuke e-bike acties. Zo hebben we bij zowel Lidl als Aldi al een elektrische fiets voorbij zien komen en al gauw volgde ook Kruidvat. Nu heeft Aldi besloten voor een tweede ronde te gaan en deze week kun je daar dan ook een trekking e-bike van het merk Prophete scoren.

Krachtige achtermotor

Aldi’s  elektrische fiets is uitgerust met een krachtige 36 volt 250 watt borstelloze achterwielmotor. Deze geeft je onderweg een boost tot maximaal 25 km per uur en krijgt zijn power van een 128mAh lithium-ion Panasonic batterij. Vaak zie je dat de accu bij de bagagedrager is verwerkt, maar in dit geval zit hij bij één van de buizen en is het dan ook een zogenaamde downtube accu. Met een volle batterij zou je kunnen rekenen op een rijbereik van maximaal 120 km en zoals altijd wordt de daadwerkelijke actieradius door verschillende factoren beïnvloed.

Aldi Prophete elektrische fiets

Vijf ondersteuningsniveaus

Uiteraard is er een display van de partij en dat is maar goed ook, aangezien je niet meer met je smartphone in de hand van alles mag bekijken op de fiets. Op het scherm kun je onder andere één van de vijf ondersteuningsniveaus instellen en kun je uiteraard verschillende stats bijhouden. Om je leven nog een stukje makkelijker te maken kun je ook nog aan de slag met 25 Shimano versnellingen en een bijzonder snelle versnellingshendel. Verder zorgen extra parkeerlichten voor en achter ervoor dat je extra veilig op de fiets zit. En dat is maar goed ook, aangezien niemand je hoort.

Aldi Prophete elektrische fiets

Vanaf donderdag bij Aldi

Je kunt de elektrische fiets vanaf  donderdag 11 juli scoren bij Aldi voor 999 euro. Dat is een mooie prijs voor een elektrische fiets en het is ieder geval een stuk goedkoper dan een boel andere e-bikes. Je krijgt een garantie van 3 jaar op het voertuig en zelfs 10 jaar garantie op het frame. Daarnaast krijg je ook nog een jaar gratis pechhulp. Mocht je de prijs toch nog wat aan de hoge kant vinden, kun je ook voor een andere oplossing gaan. CLIP tovert voor minder je normale fiets namelijk om tot e-bike.

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: trekking elektrische fiets van Prophete
Sluiten