Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 16 okt 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: TV-simulator tegen inbrekers

Op sommige plekken is het heel normaal om je voordeur van het slot te laten, omdat er toch niet ingebroken wordt. Toegegeven, dat soort plekken zijn behoorlijk zeldzaam maar ze bestaan nog wel. Bij ons kun je doorgaans maar beter wel je deur op slot doen en het liefst hang je meteen ook nog een beveiligingscamera. Als je inbrekers op een minder heftige manier wilt aanpakken, is er ook nog de TV-simulator van Aldi.

Simulatie televisielicht

De TV-simulator doet precies wat je denkt. Hij zorgt er namelijk voor het vanaf buiten lijkt alsof iemand bezig is met een Netflix sessie. Dit doet hij door televisielicht te simuleren, waardoor inbrekers niet zo gauw iets zullen proberen. Hoewel het een klein apparaatje is van 85 mm x 40 mm x 90 mm, weet het toch een 32 inch televisie na te doen. Verder komt het ding met een ingebouwde lichtsensor, zodat het automatisch aan kan gaan als het donker wordt. Ook kun je een timer instellen.

Aldi TV-simulator

TV-simulator vs. echte televisie

Natuurlijk kun je ook gewoon echt je televisie aan laten staan, maar dat kost weer onnodig veel energie. En je wilt aan de ene kant natuurlijk milieuvriendelijk zijn, maar aan de andere kant kan het ook geen kwaad om wat geld te besparen met de aankomende decembermaand. De TV-simulator verbruikt natuurlijk ook energie, maar een stuk minder dan je echte tv. Het is namelijk maar een 3 watt apparaatje.

Vanaf donderdag 18 oktober

Je kunt de TV-simulator bij Aldi scoren vanaf donderdag 18 oktober voor 9,99 euro. Uiteraard moet je verder niemand vertellen dat je er één hebt om “obvious reasons”. In Japan pakken ze het weer anders aan en gebruiken ze een projectie van een man op het gordijn om te doen alsof er iemand thuis is.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: TV-simulator tegen inbrekers
Sluiten