Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 27 jun 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: ultrasone (brillen)reiniger

De laatste tijd ben je waarschijnlijk wat vaker buiten geweest in verband met het warme weer. Je kunt er ontzettend van opknappen, maar van “buiten spelen” wordt je wel een stuk viezer dan gewoon binnen zitten met je Playstation. Denk maar aan dat zand op het strand en die bbq saus, die besloot zijn eigen ding te gaan doen. Zelf kun je onder de douche springen, maar je zonnebril en horloge zijn wat delicater. Om deze elke keer snel weer even schoon te maken, heeft Aldi deze week een ultrasone reiniger in de aanbieding van het merk Quigg.

Schoonmaken met geluid

Normaal gesproken maak je dingen natuurlijk schoon met een sopje of een vochtig doekje, maar dat kan best wat tijd in beslag nemen als het om een bril of horloge gaat. En meestal kom je toch niet helemaal goed bij de schmutzigheid tussen alle scharnieren en schakels. Zo’n ultrasone reiniger is dan een uitkomst. Je stop de spullen er gewoon in en het apparaat doet zijn werk. Door middel van ultrasoon geluid en wat water op oplosmiddel wordt alles weer automatisch schoongemaakt, terwijl je tijd hebt om even wat anders te gaan doen.

Aldi ultrasone reiniger

Vijf reinigingsprogramma’s

Het apparaat heeft een vermogen van 50W en komt met vijf verschillende reinigingsprogramma’s. Deze duren 90, 180, 300, 480 of 600 seconden. Natuurlijk kun je nog wel meer reinigen dan alleen je bril en horloge. Ook sieraden, je tools en je vishaspel kunnen er gewoon in en komen er blinkend weer uit.

Aldi ultrasone reiniger

Ultrasone reiniger bemachtigen

Deze week kun je de ultrasone reiniger scoren bij Aldi voor 19,99 euro en kun je verder schoon de zomer door. Ultrasoon geluid kan je dagelijks helpen met allerlei verschillende taakjes. Zo snijd je bijvoorbeeld met dit ultrasone mes elk brood moeiteloos doormidden. Waar geluid allemaal wel niet goed voor is.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en deals in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: ultrasone (brillen)reiniger
Sluiten