Ilona Braam
Ilona Braam Deals 24 jun 2019

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: ultrasoon reinigingsapparaat

Hoe voorzichtig je ook omgaat met je spullen, het is onvermijdelijk dat ze op een gegeven moment toch vies worden en een schoonmaakbeurt nodig hebben. Sommige dingen kunnen extra lastig zijn om weer mooi schoon te krijgen, zoals bijvoorbeeld je horloge of sieraden met al die schakels en kleine onderdelen. Gelukkig bestaat tegenwoordig overal wel een apparaat voor en in dit geval is dat een ultrasoon reinigingsapparaat. Mocht je het willen proberen, kun je er volgende week één scoren bij Aldi.

Ultrasone geluidsgolven

Een ultrasoon reinigingsapparaat gebruikt, zoals de naam al aangeeft, ultrasone geluidsgolven om je spullen weer fris en fruitig te krijgen. Je stopt je spullen in een soort badje met een reinigingsmiddel en de trillingen die vervolgens worden opgewekt zorgen voor vacuümbellen. De vacuümbellen zorgen er in combinatie met het reinigingsmiddel voor dat je spullen zelfs op moeilijk bereikbare plekken weer helemaal schoon worden.

Aldi ultrasoon reinigingsapparaat

Sieraden, horloges en dvd’s

Spullen die je onder andere in het Aldi apparaat kunt stoppen zijn horloges, scheerkoppen, sieraden, brillen, dvd’s en cd’s (als je die nog hebt). Aan de voorkant van de ultrasone reiniger vind je een display en wat knoppen om van alles in te stellen. Zo kun je aan de slag gaan met een digitale timer en zijn er vijf reinigingsstanden.

Vanaf 25 juni bij Aldi

Je kunt het ultrasoon reinigingsapparaat vanaf dinsdag 25 juni bij Aldi scoren voor 19,99 euro en je krijgt er drie jaar garantie op. Iets anders dat om de zoveel tijd ook weer gereinigd moet worden, is de lucht in je huis. Deze kan door allerlei dingen, zoals schoonmaakproducten en natuurlijk roken, behoorlijk vervuild raken. De Dyson Pure Hot+Cool pakt je vervuilde lucht voor je aan en is tevens ook meteen een fan en verwarming.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding: ultrasoon reinigingsapparaat
Sluiten