Cars 13 jun 2018 Ilona Braam

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: vouwfiets

Hoewel China echt het land van de fietsen is, kunnen we er in Nederland ook best wat van en hebben de meeste huishoudens toch wel minstens één fiets. Helaas zorgt de populariteit van fietsen er ook voor dat het gewilde objecten zijn om te stelen. Als je er zeker van wilt zijn dat er niks met je fiets gebeurt, kun je hem beter telkens mee naar binnen nemen. Met een standaard fiets gaat dat wat lastig, maar met een vouwfiets is het weer een ander verhaal. En toevallig heeft Aldi deze week zo’n handige vouwfiets voor je in de aanbieding.

Zeven versnellingen en bagagedrager

Het is een stevig uitziende fiets met met een 7-traps Shimano versnellingssysteem en zowel aan de voor- als achterkant V-remmen. Om comfortabel rond te rijden is de vouwfiets uitgerust met een Selle Royal city zadel en je kunt zelfs nog iets of iemand achterop meenemen op de bagagedrager.

Aldi vouwfiets

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste deals dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Inclusief transporttas en minipomp

Door het aluminium frame wordt het geheel nog redelijk licht gehouden en is het totale gewicht zo’n 14 kg. Je krijgt er zelfs een transporttas bij om je vouwfiets makkelijk mee te nemen als je even geen in hebt in fietsen of om hem op te bergen. Doordat de pedalen ook ingeklapt kunnen worden, eindig je uiteindelijk in opgevouwen toestand met een compact pakketje. Ook een minifietspomp is van de partij, voor als de banden wat zachter worden.

Aldi vouwfiets

Vouwfiets beschikbaar vanaf donderdag

De vouwfiets heeft een framehoogte van 30 cm, wat betekent dat hij geschikt is voor mensen met een lengte van 160 cm tot 190 cm. Dus alleen als je extreem lang of kort bent, wordt het wat lastig om erop te fietsen. De aanbieding is geldig vanaf donderdag 14 juni en je kunt de fiets dan bij Aldi scoren voor 219 euro. Je krijgt er drie jaar garantie bij, dus je kunt hem met een gerust hart ontvouwen en de weg op racen.

Aldi vouwfiets

Ook elektrische fietsen komen tegenwoordig in de opvouwbare variant. Dus als je toch geen zin hebt om jezelf al te veel te vermoeien, kun je bijvoorbeeld ook voor de Lizard bike gaan.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang het tofste technieuws dagelijks in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: vouwfiets
Sluiten