Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 22 jun 2018

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: vrieskast

Volgende week staan ons weer heerlijke warme dagen te wachten en niks is dan verkoelender dan een ijskoud biertje of een verfrissende cocktail. Maar hoe vaak komt het wel niet voor dat je net je liquide versnaperingen hebt gekocht met het plan om lekker in de tuin een borrel te doen en je je realiseert dat je drankjes walgelijk warm zijn. In een vrieskast is dat zo opgelost en krijgen je flessen binnen no-time een lekkere chill. Deze week kun je langs Aldi om een handig tafelmodel op te halen, zodat je borrels voortaan niet meer worden verstoord door je gebrek aan planning.

Compacte vrieskast

Zoals gezegd is het een compact model, dat je makkelijk in je auto kwijt zou  moeten kunnen. Je hoeft dus geen aanhanger of busje te regelen en kunt er meteen vandoor gaan met je nieuwe vrieskast. De afmetingen zijn 54 x 61,5 x 83,8 cm en hij heeft een invriescapaciteit van 7,5 kg per 24 uur. Als je hem eenmaal hebt is hij natuurlijk ook handig om voor andere dingen te gebruiken dan alleen het snel koelen van je drankjes. Bewaar er bijvoorbeeld de voorraad vlees in voor je aankomende barbecue.

Aldi vrieskast

Zuinig en makkelijk verstelbaar

Behalve dat de vrieskist handig is voor van alles, is hij nog lekker zuinig. Hij heeft een A++ energieklasse en een energieverbruik van 150 kWh per jaar. Ook is er alles aan gedaan om hem zo goed mogelijk te kunnen integreren in je keuken, of waar je hem ook maar wilt neerzetten. Zo zijn de voetjes in hoogte verstelbaar, zodat je hem bijvoorbeeld zelfs op een oneffen ondergrond nog recht kunt krijgen. Daarnaast is de deuraanslag omkeerbaar en kun je hem zowel van links naar rechts als andersom opendoen

Aldi vrieskast

Beschikbaar vanaf donderdag 21 juni

De actie is geldig vanaf donderdag 21 juni en je kunt je nieuwe chill buddy vanaf dan ophalen voor 149 euro. Nog handiger zou eigenlijk deze slimme koelkast zijn van Panasonic. Het is net een klein robotje, dat zelf naar je toekomt als je een versnapering nodig hebt. Jammer genoeg wordt hij helaas nog niet verkocht in de winkel. Dus voorlopig moet je nog even zelf lopen.

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste tech, gadgets en aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

Aldi

Reageer op artikel:
Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: vrieskast
Sluiten