Ilona Braam
Ilona Braam Deals 26 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Action, Lidl en Aldi superaanbieding: hangmat voor in het water

Veel mensen vinden een hangmat het ultieme ding om comfortabel te kunnen liggen en volgens onderzoek zou het heen en weer wiegen er ook nog eens voor zorgen dat je beter in slaap valt dan in je standaard bed. Hangmatten roepen bij de meeste mensen waarschijnlijk tropische beelden op, maar soms is het toch lekkerder om in het water te liggen als het zo warm is. Aldi heeft volgende week iets voor je waarmee je zowel het hangmat gevoel krijgt als in het water kunt afkoelen. Vanaf morgen hebben ze namelijk een water-hangmat te koop.

Hangmat voor in het water

De water-hangmat bestaat uit een stofomhulde buitenring, die je kunt opblazen. Deze zorgt ervoor dat je lekker in het water blijft dobberen, terwijl we binnenin de ring juist een soort netmateriaal vinden. Dit net aan de binnenkant zorgt weer voor het hangmat gevoel en zorgt ervoor dat je letterlijk kunt hangen in het water. Helaas kun je met de water-hangmat niet schommelen, maar misschien is het ook maar beter dat je niet op het water in slaap dommelt.

Aldi water-hangmat

Inclusief reparatiemateriaal

De afmetingen van het ding zijn 178 x 94 cm en hoewel redelijk wat mensen in Nederland boven de 178 cm uitkomen, maakt het helemaal niet uit dat je benen over de rand hangen. Het hangen blijft even ontspannend. De stof om de buitenring heeft overigens twee functies. Aan de ene kant zorgt het ervoor dat je comfortabeler op het water dobbert en aan de andere kant zorgt het er ook voor dat de opblaasbare rand minder snel kapot gaat. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren, kun je hem meteen repareren met het bijgeleverde reparatiemateriaal.

Aldi water-hangmat

Vanaf maandag 27 mei

Je kunt de water-hangmat vanaf morgen bij Aldi scoren voor 9,99 euro en je hebt dan nog de keuze uit een blauw of groen model. Een andere bijzondere hangmat is deze vliegende versie, die door een drone in de lucht wordt gehouden. Handig als je even te moe bent om zelf te lopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Aldi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!