Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Deals 9 december 2018

Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: gekoelde waterkaraf

Lekker veel (maar niet teveel) water drinken is goed voor je lichaam en het is dan ook verstandig om gedurende de dag altijd water bij je te hebben. Op de één of andere manier lijkt het opeens een stuk lekkerder te worden als het ook nog eens verkoeld is. Zo’n waterkoeler is echter vaak een behoorlijke unit en redelijk vervelend om telkens te vullen. Aldi heeft aankomende week echter een wat handigere oplossing: een waterkaraf op een koelstation.

1 liter waterkaraf

De waterkaraf moet je uiteraard ook weer telkens vullen, maar met een inhoud van een liter zit er genoeg water in dat het toch fijner is dan een lompe waterkoeler. Ze zeggen dat je per dag in ieder geval zo’n 2 liter water moet drinken en in dit geval zou je dus twee keer per dag even moeten opstaan om je karaf te vullen.

Aldi waterkaraf met koelstation

Koelstation met koelgelpad

Wat het ding het ook zeker waard maakt is natuurlijk het koelstation. Deze bevindt zich onder de karaf en zorgt ervoor dat je water, of wat je er ook in doet, lekker koel blijft. Het is wel geen elektrisch koelstation, maar er wordt gebruik gemaakt van een uitneembare koelgelpad. Dat heeft in ieder geval als voordeel dat het ding geen vervelend geluid maakt, maar koelgel blijft aan de andere kant ook weer niet eeuwig koud en moet je om de zoveel tijd zelf weer koelen.

Vanaf donderdag 13 december

Mocht je de waterkaraf willen proberen, kun je hem vanaf donderdag 13 december scoren bij Aldi voor 12,99 euro. Je kunt gaan voor zwart, wit of rood en mocht je karaf vies worden, kun je hem gewoon in je afwasmachine gooien. Wanneer je op pad bent, is het natuurlijk niet echt handig om een karaf bij je te hebben, maar deze waterbolletjes zouden dan juist weer ideaal zijn.

Aldi

Reageer op artikel:
Lidl, Action en Aldi superaanbieding van de week: gekoelde waterkaraf
Sluiten